beata.i 20.11.2012 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Prośba możesz wrzucić zdjęcia frontowe budynku może być na emeila chociaż - pliss [email protected] Ps. środek chętnie też bym luknęła moze by zainspirował ja też poproszę o fotki [email protected] kto się podzieli i zainspiruje czymś nowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 22.11.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Jest ktoś jeszcze tutaj na forum z wykańczających Z91 - bo wybudowani wycofali się to zrozumiałe - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malcolm 24.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Orientuje się ktoś jak w praktyce sprawdza się korytarz prowadzący do sypialni na wprost pomieszczenia gospodarczego? Ma on szerokość 110cm i zastanawiam się czy to nie za mało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 24.11.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Orientuje się ktoś jak w praktyce sprawdza się korytarz prowadzący do sypialni na wprost pomieszczenia gospodarczego? Ma on szerokość 110cm i zastanawiam się czy to nie za mało... no tłumem raczej nie będziemy chodzić więc myślę że będzie ok. teraz wydaje mi się że jest dobrze. my mamy wejście do małej łazienki od strony korytarza sypialnianego więc jeszcze przyjdzie otwieranie drzwi. można sobie poszerzyć jakby komuś było mało kosztem zabudowy w jednym z pokoi. Jak dla mnie jednak jest b.dobrze a z wnęki bym nie zrezygnowała bo się bardzo w gabineciku przyda na zabudowaną szafe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malcolm 24.11.2012 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 no tłumem raczej nie będziemy chodzić więc myślę że będzie ok. teraz wydaje mi się że jest dobrze. my mamy wejście do małej łazienki od strony korytarza sypialnianego więc jeszcze przyjdzie otwieranie drzwi. Dziękuje za rozwianie moich wątpliwości. U mnie ścianki działowe dopiero powstają, więc wolałem się upewnić zanim nie będzie za późno na zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 26.11.2012 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 kto kładł woodentic wypowiedzcie się nt. sposobu kładzenia. tzn płytki idą wzdłuż i ostatnia cięta rozpoczyna następny rząd, czy płytki zaczynają się co drugi rząd od całej a co drugi od połówki. pokażcie kto ma zbliżenie ułożonego woodentica please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 26.11.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2012 kto kładł woodentic wypowiedzcie się nt. sposobu kładzenia. tzn płytki idą wzdłuż i ostatnia cięta rozpoczyna następny rząd, czy płytki zaczynają się co drugi rząd od całej a co drugi od połówki. pokażcie kto ma zbliżenie ułożonego woodentica please nie połówki ale 1/3 zdaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 27.11.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 (edytowane) Witam Chciałam poinformować wszystkich co są na etapie rozglądania się za oknami to jest teraz promocja w OKNOPLAST KRAKÓW 42% zniżki jeśli zamówi się okna do końca grudnia a odbierze w marcu - to tak dla zainteresowanych Ja dziś idę do biura sprzedaży a właściwie pośrednika po wycenę więc zobaczymy jaka to "promocja" No i jestem zakochana w jednych drzwiach z ich oferty - jak dla mnie normalnie cudo - ciekawe tylko czy cena mnie nie zabija Mam pytanie do wybudowanych i budujących jakich firm macie okna, jakie parametry no i jak to wygląda cenowo ??? Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam Edytowane 27 Listopada 2012 przez karolina_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 28.11.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Witam Chciałam poinformować wszystkich co są na etapie rozglądania się za oknami to jest teraz promocja w OKNOPLAST KRAKÓW 42% zniżki jeśli zamówi się okna do końca grudnia a odbierze w marcu - to tak dla zainteresowanych Ja dziś idę do biura sprzedaży a właściwie pośrednika po wycenę więc zobaczymy jaka to "promocja" No i jestem zakochana w jednych drzwiach z ich oferty - jak dla mnie normalnie cudo - ciekawe tylko czy cena mnie nie zabija Mam pytanie do wybudowanych i budujących jakich firm macie okna, jakie parametry no i jak to wygląda cenowo ??? Z góry wielkie dzięki Pozdrawiam my daliśmy ok 13 tys. za okna: 3x 180/150; 1x 150/150; 1x 80/120 i duże tarasowe przesuwno uchylne z dwoma fixami. okna trzyszybowe z montażem bez parapetów. do tego rolety elektryczne (tarasowe dzielona na dwie części). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 29.11.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 my daliśmy ok 13 tys. za okna: 3x 180/150; 1x 150/150; 1x 80/120 i duże tarasowe przesuwno uchylne z dwoma fixami. okna trzyszybowe z montażem bez parapetów. do tego rolety elektryczne (tarasowe dzielona na dwie części). WOW cena bardzo dobra chyba - mój mąż też dostał wycene z jakiejś tam firmy na ok. 12 000 z montażem 2x 180/150 (uchylne), 2x 150/150, 1 starasowe tgak jak u Ciebie z tym ze u nas będzie maiło 4m. - kolor antracyt od zewnątrz w srodku białe - i to kiszka zmiana planów. Znaczy nie chce białego. Dlatego musze jeszcze raz skonultowac tą ofertę na okna całe w kolorze antracyt - chodź z tym to też nie do końca chyba dobry pomysł bo nie wiem czy nie bedzie za bardzo to okno dominowało w pomieszczeniach bo ten kolor jest taki dośc konkretny :/, a w opcji drugiej antracyt od zewnątrz a jakiś drewnopodony od środka. Co myślicie??? Wkońcu okaże się że będą drewnopodobne całe! Beata Czy u Ciebie: okno 180/150 jest uchylne czy fix? tarasowe jaką ma wielkość? co to za firma ? okna masz całe w jednym kolorze?? U mnie wyceny z oknoplastu póki co brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 29.11.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 WOW cena bardzo dobra chyba - mój mąż też dostał wycene z jakiejś tam firmy na ok. 12 000 z montażem 2x 180/150 (uchylne), 2x 150/150, 1 starasowe tgak jak u Ciebie z tym ze u nas będzie maiło 4m. - kolor antracyt od zewnątrz w srodku białe - i to kiszka zmiana planów. Znaczy nie chce białego. Dlatego musze jeszcze raz skonultowac tą ofertę na okna całe w kolorze antracyt - chodź z tym to też nie do końca chyba dobry pomysł bo nie wiem czy nie bedzie za bardzo to okno dominowało w pomieszczeniach bo ten kolor jest taki dośc konkretny :/, a w opcji drugiej antracyt od zewnątrz a jakiś drewnopodony od środka. Co myślicie??? Wkońcu okaże się że będą drewnopodobne całe! Beata Czy u Ciebie: okno 180/150 jest uchylne czy fix? tarasowe jaką ma wielkość? co to za firma ? okna masz całe w jednym kolorze?? U mnie wyceny z oknoplastu póki co brak ja robiłam wycenę na http://www.wycenaokien.pl czy jakoś tak potem dogadywanie telefoniczne. firmę podam jak w domu sprawdze. okna mam wszystkie otwierane i uchylne bo nie wyobrażam sobie w pokojach fixów. tarasowe jak mówiłam nieznacznie zwężone w stosunku do projektu naprawde jest duże. okna mam w kolorze białym tak chcieliśmy bo drzwi i listwy też są białe, parapety także. to tyle narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 29.11.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 czy ktoś tutaj jeszcze zagląda.. może z wykańczających lub wybudowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 30.11.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 czy ktoś tutaj jeszcze zagląda.. może z wykańczających lub wybudowanych? jakiej firmy macie odpływ liniowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 04.12.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 ja robiłam wycenę na http://www.wycenaokien.pl czy jakoś tak potem dogadywanie telefoniczne. firmę podam jak w domu sprawdze. okna mam wszystkie otwierane i uchylne bo nie wyobrażam sobie w pokojach fixów. tarasowe jak mówiłam nieznacznie zwężone w stosunku do projektu naprawde jest duże. okna mam w kolorze białym tak chcieliśmy bo drzwi i listwy też są białe, parapety także. to tyle narazie Wiesz co weszłam na tą stronę do wyceny okien, ale mam problem bo jak wybieram okno i wpisuje jego wymiary to cały czas mi krzyczy że źle WIęc kicha nie wiem jak to po wpisywać żeby było dobrze Ale i tak mają tylko okna 2 szybowe więc i tak odpada A i jestem zdecytowana na kolor okien dwudtronny SZARY tzn będzie on ciemno szary - antracytowy widziałam zdjęcia wewnątrz domu z szaarymi oknami po prostu cud - co prawda na zdjęciu ale i tak są pięknie wkomponowane i wyglądają super ehhhhh - oczywiście dla osób które kochają szarość jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 04.12.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Wiesz co weszłam na tą stronę do wyceny okien, ale mam problem bo jak wybieram okno i wpisuje jego wymiary to cały czas mi krzyczy że źle WIęc kicha nie wiem jak to po wpisywać żeby było dobrze Ale i tak mają tylko okna 2 szybowe więc i tak odpada A i jestem zdecytowana na kolor okien dwudtronny SZARY tzn będzie on ciemno szary - antracytowy widziałam zdjęcia wewnątrz domu z szaarymi oknami po prostu cud - co prawda na zdjęciu ale i tak są pięknie wkomponowane i wyglądają super ehhhhh - oczywiście dla osób które kochają szarość jak ja Ja też lubie szarość dom będzie w nowoczesnym stylu, dach szary w elewacji też pójdziemy w tym kierunku. ściany będą wewnątrz w odcieniach szarości. Jeżeli chodzi o okna to mam 3 szybowe, a na stronie może wpisywałaś w cm a tam chyba jest w mm. sprawdź bo nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 04.12.2012 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Karolina_S szkoda że nie wykańczasz domu bo nikomu nie chce się pogadać i doradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 05.12.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Karolina_S szkoda że nie wykańczasz domu bo nikomu nie chce się pogadać i doradzić :( ale również jestem zainteresowana wykończeniem także zachęcam innych do wypowiedzi i cennych rad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
budowlany_laik 07.12.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Pomocy...Czy wiązary dachowe u Was mocowane są NA SZTYWNO do obu murłat? Czy też z jednej strony domu połączenie nie jest sztywne i pozwala na pracę wiązara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolacac 07.12.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Witam wszystkich budujacych z 91 !! Mieszkamy od roku domek spełnia wszystkie oczekiwania u nas zmian nie wiele ;pomniejszone sypialnie w celu uzyskania garderoby wyszło super pokoje jak dla nas są wystarczajaco duże , ktos pytał o korytarzyk odpowiem jest ok dach zrobilismy 40 st strop drewniany odpowiednio wzmocniony Witam!! My mieszkamy od ponad roku domek spelnia wszystkie oczekiwania jest bardzo funkcjonalny ,u nas zmian nie wiele;wygospodarowana garderoba kosztem sypialni wyszło super drzwi do spizarni przeniesione na przeciwko pom gosp ten pomysl podal mi ktos na tym forum to najlepsza rzecz jaka mogłam zrobic kuchnia wiele zyskałaganek zamiast filarow postawilam na funkcjonalnosc ( zablocone kalosze czy mokre kapoty) mieszkamy na wsiłazienka powiekszona -zlikwidowana wneka na szafe w korytarzu (jest ganek i garderoba) dzięki czemu wyszła fajna wneka na wannę która idealnie sie wpasowała no i jest kabina dach 40 (mozliwośc zrobienia ładnego mieszkania na górze ,moze ktores z dzieci to taka furtka na przyszłośc)kuchnia zamknięta, wyszła bardzo ładna w kształcie L KUCHNIA to moje królestwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malcolm 07.12.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Pomocy... Czy wiązary dachowe u Was mocowane są NA SZTYWNO do obu murłat? Czy też z jednej strony domu połączenie nie jest sztywne i pozwala na pracę wiązara? U nas wiązary połączone są na sztywno do obu murłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts