robert1313 02.03.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 nasze wszystkie okna razem z roletami elektrycznymi kosztowały 12.500 zł to jestem w szoku:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 02.03.2013 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Karolina dlaczego mąż nie chce rolet? to fajna sprawa nie tylko zabezpieczenia ale i ciepło nie wywiewa oknami:rolleyes: my mamy wpuszczane, nie na zewnątrz skrzynki, dlatego decyzja musi być przed wstawieniem okien. Roleta to dodatkowe ok 18 cm. Wow to u Ciebie coś mało wyszło za te okna z roletami tylko pozazdrościć jeśli to okna z podobnymi parametrami do naszych!? Co do rolet to nie to że nie chce bo doskonale sobie zdajemy sprawę że będzie uciekało ciepło szczególnie przez tarasowe okno ale nie wiem czy po prostu nasz portfel to udźwignie , ale chyba trzeba się rozejrzeć jak to wygląda cenowo chociaż na taras ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 02.03.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2013 Wow to u Ciebie coś mało wyszło za te okna z roletami tylko pozazdrościć jeśli to okna z podobnymi parametrami do naszych!? Co do rolet to nie to że nie chce bo doskonale sobie zdajemy sprawę że będzie uciekało ciepło szczególnie przez tarasowe okno ale nie wiem czy po prostu nasz portfel to udźwignie , ale chyba trzeba się rozejrzeć jak to wygląda cenowo chociaż na taras ... jak tak to rób od razu wszystkie bo później to będziecie tylko w skrzynce mogli zainstalować. poza tym lepiej zrobić wszystkie naraz bo dziwnie by było z jedną roletą . osobiście wolałabym dać kasę na rolety kosztem innego mniej pilnego wydatku:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 04.03.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 jak tak to rób od razu wszystkie bo później to będziecie tylko w skrzynce mogli zainstalować. poza tym lepiej zrobić wszystkie naraz bo dziwnie by było z jedną roletą . osobiście wolałabym dać kasę na rolety kosztem innego mniej pilnego wydatku:yes: Może i masz rację ale nie wiem czy w ogóle będą więc......a jeśli to tylko na tarasowym nawet jeśli będzie dziwnie wyglądać..... A decyzje rolet już zostawiam mężowi jak dla mnie to nie muszą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 04.03.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mam do Was pytanie apropo tynków Robert to widać było na zdjęciach że tynki suche, ale co Tobą kierowało, że tynki suche, cena.... czy co??? A Beata jakie Ty masz tynki i dlaczego takie??? Bo my rozważamy tynki mokre gipsowe - ale podobno ono bardzo chłoną wilgoć..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1313 04.03.2013 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Mam do Was pytanie apropo tynków Robert to widać było na zdjęciach że tynki suche, ale co Tobą kierowało, że tynki suche, cena.... czy co??? A Beata jakie Ty masz tynki i dlaczego takie??? Bo my rozważamy tynki mokre gipsowe - ale podobno ono bardzo chłoną wilgoć..... Zdeydowaliśmy się na płytę gipsową bo dzięki temu mogliśmy jest zrobić w zimie, po drugie cena niższa niż tynki mineralne i gipsowe, po trzecie dużo szybciej ładnie no i sucho, a tak wogóle to jak tynk gipsowy tylko utwardzony papierem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 05.03.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mam do Was pytanie apropo tynków Robert to widać było na zdjęciach że tynki suche, ale co Tobą kierowało, że tynki suche, cena.... czy co??? A Beata jakie Ty masz tynki i dlaczego takie??? Bo my rozważamy tynki mokre gipsowe - ale podobno ono bardzo chłoną wilgoć..... my mamy tynki gipsowe kładzione maszynowo. są idealnie równie miało być bez szpachlowania ale daliśmy lekką przecierkę dla poprawienia ideału:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 05.03.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 :) u nas jakby ktoś u8miał zrobić z płyty to może tez byśmy mieli tylko najgorsze to przycieranie potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 08.03.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 No Beata pochwal się swoimi aranżacjami bo chyba jesteś z nas najdalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolacac 18.03.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wiem jak wszyscy czekają na zdjęcia więc proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolacac 18.03.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 I jeszcze garderoba wejście drzwi przesuwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolacac 18.03.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 dzięki za info, a czy małe wc/łazienke zostawiliści? może pokusicie się o jakieś fotki:D Małą łazienkę zostawilismy to będzie pralnia z wc zdjęcia jak będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewole 18.03.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nasze zmiany. Co myślicie? Pewnie jeszcze w tym tygodniu kupimy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 18.03.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wiem jak wszyscy czekają na zdjęcia więc proszę - dziękujemy przynajmniej jedna Szkoda tylko że zdjęcia czarno białe... No i oczywiście jak można to prosimy o więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 18.03.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 ewole zmiany ekstra - cóż mam prawie identycznie zresztą jak większość co ma ten projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariolacac 18.03.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 - dziękujemy przynajmniej jedna Szkoda tylko że zdjęcia czarno białe... No i oczywiście jak można to prosimy o więcej Zdjęcia nie oddają kolorów bo kafle są popiel grafit i białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewole 18.03.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Nawet nie planuję ukrywać, że zanim wprowadziłam zmiany przewertowałam całe forum tam i z powrotem. Zaczynam już pamiętać co na której stronie jest Ludzie (fachowcy) którym zadaję pytania dziwnie na mnie patrzą skąd ja to wszystko wiem. Ja jak potrzebuję info o pustakach, to wertuję forum pod katem pustaka, padł temat okien, to czytam o oknach. A później rżnę cwaniarę a oni myślą, że ja taka mądra. Nie no żartuję. W rozwiązaniu z kominem i możliwością zrobienia zgrabnej jadalni wręcz się zakochałam. Teraz musimy w końcu zdecydować czy budujemy z silki/ betonu komórkowego/ czy pustak ceramiczny. Grubość 24 cm + 15 styro. Kocham Was i to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 18.03.2013 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2013 Wiem jak wszyscy czekają na zdjęcia więc proszę ładnie wyszło u was ja tymczasem szukam inspiracji "kafelkowej" do łazienki bo nie mogę się ostatecznie zdecydować (choć mam tam już jakiś pomysł z tyłu głowy ale troche drogie kafle;)) Wasze dekory też miałam na tapecie, jedynie co to planuję wprowadzić akcent kolorystyczny w łazience myślę o lila lub fiolecie fajne są płytki Paradyż ale.. zobaczymy. Może ktoś ma podobnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 20.03.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Zdjęcia nie oddają kolorów bo kafle są popiel grafit i białe Aaaaa jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewole 20.03.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Mam pytanie. Jak wygląda sprawa zmian w projekcie? Pisaliście do z500, żeby nanieśli zmiany? Kupowaliście projekt w biurze projektowy i architekt na miejscu wprowadzał zmiany? Jak to wygląda kosztowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts