beata.i 16.06.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Z tego co wiem to kaloryfer w łazience musi byc bo tam powinno sie uzyskać wyższa temperaturę w szybkim czasie. U mnie juz malowanie zakończone łazienka gotowa i juz oświetlenie w 90% uff ledwo żyje pochwlisz się, zwłaszcza oświetleniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BPC 17.06.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Witam, Z czego budują aktywni uczestnicy forum? Ja mam zamiar budowac z porotermu 24cm + 20cm styro lub Silka 24cm + 20cm styro. Wybór chyba będzie zalezał od ekipy jaką wybiore. Jakie zmiany wprowadziliście? U nas komin przesuniety tak żeby zrobic jadalnie, będzie okolo 3m szerokosci, dodane okno 2m/2.35m w jadalni. Zmniejszone okna w garazu, przedłużony taras do 2,4m (zadaszenie) calośc podniesiona o jeden pustak, aby zmieścic rolety zintegorwane. To na tyle Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 17.06.2013 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Z tego co wiem to kaloryfer w łazience musi byc bo tam powinno sie uzyskać wyższa temperaturę w szybkim czasie. U mnie juz malowanie zakończone łazienka gotowa i juz oświetlenie w 90% uff ledwo żyje Ekstra Jak już troszkę odsapniesz to bardzo prosimy o prezentację zdjęciową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 19.06.2013 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 hej pytanie mam ile metrów Wam wyszło podłogi do wylewek? dzieki ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1313 19.06.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Ekstra Jak już troszkę odsapniesz to bardzo prosimy o prezentację zdjęciową No postaram się jak najszybciej coś wrzucić, narazie budowa się do zdjęć nie nadaje , dzisiaj listywy poszły przypodłogowe prawie całość, a jutro kilka spraw naraz się skumuluje Montaż drzwi wewnętrznych montaż kuchni przyklejanie tapet wklejenie szyby pod prysznic montaż kominka a ja będę sobie listwy kończył ciekawe czy się ekipy nie pozabijają nawzajem:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1313 19.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 hej pytanie mam ile metrów Wam wyszło podłogi do wylewek? dzieki ;P 112 + 36 garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1313 27.06.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2013 Wrzucam parę fotek z efektów mojej pracy oraz widoki z dachu, montowałem antenę oraz latarnia wielofunkcyjna http://www.fotosik.pl/u/robert1313/album/1471746 http://www.fotosik.pl/u/robert1313/album/1471746 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 28.06.2013 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Wrzucam parę fotek z efektów mojej pracy oraz widoki z dachu, montowałem antenę oraz latarnia wielofunkcyjna http://www.fotosik.pl/u/robert1313/album/1471746 http://www.fotosik.pl/u/robert1313/album/1471746 no idziesz jak burza. macie prawie skończone to chyba już zamieszkacie wnet? a może już w większej łazience umywalka z szafką z ikei? bo podobną sobie upatrzyłam tylko lakier biały co masz za wannę jakie wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 28.06.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Są już wizualizacje wnętrz z91 można obejrzeć, chociaż do mnie nie przemawiają, wydaje mi się że nie są to te wymiary i odległości co w projekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 28.06.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 Są już wizualizacje wnętrz z91 można obejrzeć, chociaż do mnie nie przemawiają, wydaje mi się że nie są to te wymiary i odległości co w projekcie No wizualizacja całkiem niezła ..... ale chyba rzeczywiście ma się to nijak do rzeczywistości jakoś tak wszędzie dużo miejsca..... Mam pytanie do tych którzy najwiekszą sypialnie zarezerwowali do siebie - jak będziecie mili albo macie postawione łóżko? bo na wizualizacji jest na najdłuższej ścianie też tak chciałam ale mi odradzono bo zajmie cały środek no i wąsko będzie przejść więc będzie pod oknem. A na wizualizacji jest tyleeeeeeee miejsca że ho ho tak samo na ścianie gdzie jest kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 28.06.2013 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 (edytowane) Wrzucam parę fotek z efektów mojej pracy oraz widoki z dachu, montowałem antenę oraz latarnia wielofunkcyjna http://www.fotosik.pl/u/robert1313/album/1471746 http://www.fotosik.pl/u/robert1313/album/1471746 fiu fiu fiu czym jest pomalowana ściana ta przy kuchni ?? i wszystkie drzwi masz z takimi gałęziami? jaki to kolor? Edytowane 28 Czerwca 2013 przez karolina_S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 28.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2013 No wizualizacja całkiem niezła ..... ale chyba rzeczywiście ma się to nijak do rzeczywistości jakoś tak wszędzie dużo miejsca..... Mam pytanie do tych którzy najwiekszą sypialnie zarezerwowali do siebie - jak będziecie mili albo macie postawione łóżko? bo na wizualizacji jest na najdłuższej ścianie też tak chciałam ale mi odradzono bo zajmie cały środek no i wąsko będzie przejść więc będzie pod oknem. A na wizualizacji jest tyleeeeeeee miejsca że ho ho tak samo na ścianie gdzie jest kominek a zauważyłaś Karolina że przejście pomiędzy salonem a kuchnią jest na maksa poszerzone, pewnie coś jak u was, ale ściana z kominkiem też jakaś nienaturalnie duża że jest miejsce na TV ja nie zmniejszałam pom.gosp. i mam barek na 130 cm pomiędzy kuchnią a jadalnią więc przejście zostało 90 cm. jest ok ale nie ma tyle przestrzeni co na wiskach:no: to samo z drugiej strony wejście do salonu hoho naciągane;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1313 29.06.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 (edytowane) Sciana jest pomalowana farbą strukturalną i na koniec brokatem, a wkuchni jest zrobiona tablica i farba magnetyczna, żeby się magnes trzymał. Wanna 1,5x1 szafka z liroy marlin drzwi wszystkie z gałęziami tylko do łazienek i spiżarni bulaje kolor venge. pierwsza noc w nowym domu za nami Edytowane 30 Czerwca 2013 przez robert1313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolina_S1719509591 01.07.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Sciana jest pomalowana farbą strukturalną i na koniec brokatem, a wkuchni jest zrobiona tablica i farba magnetyczna, żeby się magnes trzymał. Wanna 1,5x1 szafka z liroy marlin drzwi wszystkie z gałęziami tylko do łazienek i spiżarni bulaje kolor venge. pierwsza noc w nowym domu za nami No no brawo gratulacje jak tam pierwsze sny zapamiętane? koszmarów chyba nie było co? Mam pytanie co do dużej łazienki a właściwie prysznica jakie ma wymiary 1m na 1m? no i jest niezamykany i powiedz teraz jak wygląda na około łazienka po prysznicu tzn wszystko poza prysznicem pochlapane czy spoko? co to za gres w całej części dziennej? w wiatrołapie taki sam? co w pokojach na podłodze? a i jeszcze jedno przejście do garażu masz odrazu bezpośrednio z kuchni???(w sensie nie przez pomieszczenie gospodarcze? PS. mamy podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1313 04.07.2013 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 prysznic ma wymiary 0.86x1.20 łazienka wygląda ok przy wyjściu z prysznica jest odpływ liniowy i zachowane spadki do niego. gres nazywa się arigato w wiatrolapie taki sam i w małej ubikacji i całym korytarzu, w każdym pokoju jest inny gres. przejście jest z kuchni przez spiżarnię do kotłowni i z kotłowni do garażu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 04.07.2013 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2013 prysznic ma wymiary 0.86x1.20 łazienka wygląda ok przy wyjściu z prysznica jest odpływ liniowy i zachowane spadki do niego. gres nazywa się arigato w wiatrolapie taki sam i w małej ubikacji i całym korytarzu, w każdym pokoju jest inny gres. przejście jest z kuchni przez spiżarnię do kotłowni i z kotłowni do garażu:) a jaką macie wannę (model i wymiar) ja zaplanowałam asymetryczną 160x100 lub 160x105. jednak ta większa łazieneczka nie jest jeszcze za duża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1313 05.07.2013 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 wanna sanplast 150x100 bo chciałem murek przy ścianie, mam przez niego dostęp do baterii w razie awarii. Łazienka nie jest duża ale w sumie wygodna w użytkowaniu, przy takim rozplanowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malcolm 16.07.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 i jak idzie wam budowa? u nas właśnie wylewki schną....orientacyjny termin przeprowadzki październik...chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert1313 21.07.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2013 Ja już mieszkam 4 tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 27.07.2013 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Ja już mieszkam 4 tydzień to super a jak dlugo zalatwialiscie oddanie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts