e-mól 11.03.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 A ja szukam stołu który przed rozlozeniem nie przecięcia na środku blatu, manufakturadrewno tak robi, a czy ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania klepka 11.03.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 my zamówiliśmy stół montana z paged meble, można go rozkładać do 4m, szeroki jest na 105cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakaga 12.03.2012 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Ludwik Styl takie ma, a ostatnio natknęłam się na dębowe stoły mcakcent (dublin - piękny, widziałam w sklepie na żywo, manchester), które podobno produkowane są w Rumunii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzak0071 13.03.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 To moze i ja pokaże stoły w których się zakochałam i chciałabym coś podobnego u siebe. Podoba mi się szczególnie Queen i JBF :) http://www.jadik.pl/stoly.php?start_from=0&ucat=&archive=&subaction=&id=& Ciekawa jestem tylko ile kosztują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etteb 13.03.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Ludwik Styl takie ma Tak widzialam! Warto przemyslec jesli ktos lubi taki styl - u mnie by pasowal bo owalny - rozmyslam, jednak mam jeszcze czas na zakup, moze uda mi sie "cos" dowiedziec w tym watku ... ? Super, ze go znalazlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anita12345 21.03.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 przedstawiam mój stół 2m rozkładany na 4 m z wkładkami 0,5 m jest zrobiony przez lokalnego stolarza ,rozkłada sie sam i po rozłozeniu jest 8 nog co powoduje ze boki obwisaja sprawdził sie podczas imprezy i jest superststststst Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts