Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Tęskno za Komturem ...

Recommended Posts

Właśnie byłam na licytację popatrzeć i cały czas mam przed oczami fotografię Tomka z ostatniego zlotu ... Serce boli i płakać się chce, że Tomek tam gdzieś w szpitalu :cry: Ciężko przetrwać bez wiadomości jak się czuje ...

Komturia czeka, my czekamy.

Ja wiem, że zazwyczaj nie ma spektakularnych powrotów do zdrowia ale ... ja chcę, żeby Tomek był już zdrowy!!!!! Chcę z nim pogadać, pożartować, chcę żeby dokończył remont ukochanej Komturii, gdzie na każdym kroku widać jego rękę, chcę gościć go u siebie w domu, znowu pójść na spacer przez park i wieś, itp. itd.

Postanowiłam być samolubna - ja tak chcę i to jest moje życzenie na teraz ...

Wiem, ja tu niewiele mogę ale z bezsilności ciężko oddychać nawet :(

Asiu!

a czy Ty myślisz, że będzie inny scenariusz niż...ten gorszy?

ma być dobrze!

ma być optymistycznie!

MUSI BYĆ!

większego pesymisty, niż ja to nie ma

to Ci mówię z ręką na sercu....

ALE!!!

jak tak sobie patrzę i widzę, co tu się dzieje i wyprawia....

to....

TO!!!

po prostu serce rośnie!!!

:)

ma być dobrze ... no ma, ale czemu jeszcze nie jest???

mnie po prostu brakuje Tomka i już!!!

Na wątku agro, w psychologu, przez telefon - wszędzie :evil: Wkurza mnie to, że wokół tyle buraków a człowiek, z którym można sobie pogadać rzeczowo jest obecnie out of conversation ... :( /przepraszam wszystkich, którzy poczuli się urażeni, ja nie do Was, kochani - ja ogólnie/

A do tego jeszcze ten brak informacji ... - czy ktoś ma może jakąś wtyczkę w szpitalu Komtura??? no bo ja już nie wiem ...

• 2 months później...
  • 4 months później...