AdrianRumia 28.07.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 witam, właśnie remontuję piwnicę, chcę zrobić jakieś wykończenie podłogi bo od nowości tylko beton. w związku z tym chciałbym zapytać sie czy mozna to zrobić preparatem SIKAFLOOR 400? jeżeli tak to jak przygotować podłoże? wylewka betonowa jest trochę nierówna? czytałem też że jak jest powyżej 4% wilgoci to trzeba hydroizolację robić. co polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianRumia 28.07.2009 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 może jakąś tańszą opcję możecie zaproponować? byleby była łatwa w wykonaniu, chciałbym to sam zrobić, a nie jestem z branży budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdrianRumia 29.07.2009 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 beton wylany kilkanaście lat temu, na parterze, izolacja powinna być. Podłoga jest bardzo nierówna, wgłębienia nawet na kilka cm (2-3), w tym niepotrzebne już podwyższenie na kocioł co. Jak to wszystko wyrównać? Czy możesz podać, o które żywice tańsze od siki Ci chodzi? z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts