antonówka 28.07.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Mam pytanie do osób z lubelskiego ogrzewających eko groszkiem: Gdzie kupujecie eko i czy jesteście zadowoleni? cena oczywiście też nie jest obojętna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetkalk488 28.07.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 antonówka ja pierwszy sezon paliłam eko-groszkiem kupionym na składzie w Bochotnicy płaciłam 740zł/tone nie miał zadnych zanieczyszczeń ogolnie bylam zadowolona jedynie cena mnie dobija teraz znalazłam eko-groszek czeski w Jastkowie po 500zł/tone tylko tak sie zastanawiam czy iśc w ciemno cena zacheca, ale nie wiem jaki to opał i czy sie nie nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jozef1007 15.06.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 dobry,suchy węgiel ekogroszek w workach po 25 kg jest w składzie opału w Strzeszkowicach Dużych 92. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki529 29.01.2018 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2018 Witam wszystkich forumowiczów.Mam pytanie odnośnie dobrego ekogroszku gdzie można kupić w okolicach Lublin. Dopiero zaczynam bajkę z piecem na ekogroszek więc za bardzo nie wiem co i jak więc będę prosił o pomoc bardziej oblatanych w temacie żebym się nie na cią na starcie.Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts