Gość Jerrystp 05.12.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Witam Mam pytanko, jesli zgłoszę dom do użytkowania w tym roku, to czy mogę jeszcze w następnym korzystać ze starej ulgi budowlanej, pozwolenie mam z 2001r, i czy musi być wykończony na tiptop (glazury, panele i wykładziny, farby itp.) Pozdrawiam Jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.12.2003 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Jesli doma zostal oddany do uzytkowania to mozesz skorzystac tylko z ulgi remontowej do 2005 r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 05.12.2003 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Dom możesz zgłosić do częściowego odbioru (np parter, a piętro pozostaje w "budowie" - ja tak mam) i wtedy na tą część co zgłosiłeś możesz mieć ulgę remontową, a na to, co w budowie - cd budowlanej do odbioru musisz mieć wykończony dom (lub jego część jak pisze powyżej) w stopniu pozwalającym na zamieszkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garo 05.12.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 do odbioru musisz mieć wykończony dom (lub jego część jak pisze powyżej) w stopniu pozwalającym na zamieszkanie jakieś konkrety co musi a co nie musi być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka1 05.12.2003 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 musza być podłogi, ściany, biały montaż (czy jak to tam się zwie: musisz mieć się gdzie umyć, z wc skorzystać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts