azizi 28.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Cześć. Jestem świeżo upieczonym forumowiczem i jak przystało na świeżaka witam wszystkich serdecznie. Z racji, że posiadam już działkę z wszystkimi pozwoleniami itd więc rozglądam się za projektem domu. Jestem fanem płaskich dachów, nowoczesnej architektury oraz minimalizmu, także na pewno będę męczyć w tych tematach innych forumowiczów. Przy tym lubię praktyczne i oszczędne rozwiązania, co oczywiście nie zawsze się pokrywa. Proszę więc o trochę wyrozumiałości i z góry dziękuję za wszelką pomoc, która na pewno zaowocuje przy przyszłej budowie mojego wymarzonego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 28.07.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 witam mnie możesz męczyć, czemu nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azizi 29.07.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 witam mnie możesz męczyć, czemu nie... Dzięki Na razie dużo czytam choć pierwszy post z zapytaniem już poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts