wg 05.12.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Witam,Jakoś nie mogę znaleźć odpowiedzi na to pytanie przeszukując forum. Ogrodzenie to słupki kwadratowe na wylewanej podmurówce i sztachety, długość ogrodzenia to 136 m. Napiszcie ile was kosztowała robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg 07.12.2003 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Podciągam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sirma 08.12.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 robocizna za wylanie murka z obsadzeniem słupków to jakieś 20zł/mb. sztachety: powieszenie 1 szt. na 4 śruby od 0,8 do 2zł. Rozsądna cena to 1pln -więcej to zdzierstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marbo 08.12.2003 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2003 Ja ustawienie słupków metalowych i wylanie murków płaciłam 15 zł/mbi uważam, że to jest bardzo dobra zapłata (dobra dla wykonawcy). Na nietrudnym do kopania gruncie i niezbyt pochyłej działce możnaby zejść nawet do 10 zł/mb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts