katiaXX 29.07.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 mamy robić ogrodzenie z siatki, podoba nam się zgrzewana typu betafence jednak chcielibyśmy zrobić to taniej i nie kupować całego systemu a jedynie siatkę i przymocować do zwykłych słupków tyle że nie bardzo wiem jak, oczywiście podpytam pana w sklepie ale z fachowcami sklepowymi bywa różnie i chciałabym zasięgnąć kilku opinii .czy muszą do tego być słupki z przyspawanymi przelotkami czy z otworami, czy do takiej siatki potrzebny jest drut napinający ? jak ją przymocować do słupka, może ktoś z was już próbował w ten sposób mocować siatkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 29.07.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Nie jestem pewien, ale te ogrodzenia betafence to raczej są panele z grubszego niż siatka drutu (siatki nie widziałem) - nie potrzebują drutu naciągowego, są po prostu przykręcane do słupków. No i są dość drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katiaXX 29.07.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 tak, masz rację panele są również ale jest i siatka (pantanet) : http://www.dom.pl/ogrodzenie-po-zimie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ubek 29.07.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Piszą że tej siatki się nie naciąga. Moim zdaniem nie ma przeszkód, aby ja założyć na własne słupki i podmurówkę, trzeba tylko sobie przygotować elementy mocujące siatkę do słupka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts