gringol 20.08.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Pewnie że używałem. A mój ojciec to używał jeszcze "Stop Pies", bo jest taka wersja i dla psiaków. I dobrze działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 20.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 znajomi różności kupowali dla kotów czy dla psów i albo w ogóle nie działało albo jak pisze raffran bardzo krótko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 22.08.2009 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2009 My mamy dwa koty i miejsce do spania wybierają same ile razy się ich naszukalismy - nie zliczę Kotka lubi spac w szafach, na lodówce, na górnych szafkach kuchennych, a kocurek wcisnie się w kazdą dziurę i szukaj wiatru w polu Co do kuwety: zmienialismy jej miejsce kilka razy, podobnie jak miejsce miseczek i koty zawsze bęzbłędnie trafiały, więc tym bym się nie martwiła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 23.08.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 no tak ostatnia moda na spanie jest NA MNIE !! budzę się od ciężaru dwóch kotów i oburzone spędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 24.08.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 no tak ostatnia moda na spanie jest NA MNIE !! budzę się od ciężaru dwóch kotów i oburzone spędzam nasze tez tak lubią, zwłaszcza kocurek kotka natomiast rozwali sie na srodku poscielonego łóżka, a my musimy kombinowac i spac bokami. Ale żal zgonić takie słodkie futro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 24.08.2009 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 morfeusz1 na tapczanie 180 x 2 NIE ma dla mnie miejsca,śpię na ukos. jak mam dla siebie 50 cm to wszystko, rano wstaję pokrzywiona jak paralityk, http://img24.imageshack.us/img24/5070/dsc02613u.jpg mam tylko dwa ale wygląda podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 24.08.2009 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 satinkaa śliczne kociaki My tez mamy dwa: Morfeusza i Tygrysię. Chociaz włąsciwie wydaje się, że to one nas mają, a nie my ich - bo rzadzą się na calego. I ze spaneim dokladnie tak to wygląda jak na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 24.08.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 morfeusz1 Kocia ma 11 lat i wredny charakterek, Ancymon ma 5 lat - masz rację, one rządzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 24.08.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Nasze mają po 4,5 roku. Tygrysia prawdziwa wredota, a Morfi jak dziecko taki grzeczniutki, oprócz chwil kiedy goni Tygrysię, taki miauczek z niego . Ostatnio zjadł nam ponad metrową tasiemkę; operacja, kroplówki.... noce nieprzespane - łobuziaki dają popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 24.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 o to to, Ancymon dla rozgrzewki przegania po mieszkaniu Kocie a ona zionąc ogniem i wyjąc ucieka. Kocur oprócz tego że ściął 15 letni papirus, tak że w donicy zostało ściernisko większych numerów już nie zrobił ale codziennie coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 25.08.2009 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 nasza też, jak jest goniona to parska, syczy, warczy, a jak ją juz Morfi dopadnie to taki krzyk, że strach. Za to, jak mąż lub ja ją obronimy, to później sama podbiega szybko do Morfiego, pacnie go łapą i zwiewa do nas mądrala. Nasze w sumie tez większych szkód nie porobiły. W poprzednim mieszkaniu Morfi zrobił dziure w panelach: zrzuciło mu się wazon z regału i niestety podrapane rogi narożnika - drapak tez lubią, ale na narozniku najlepiej się ścierało pazurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 25.08.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 właśnie pościągałam tapetę z przedpokoju bo smętnie wisiała we frędzelkach, kotka nigdy tego nie robiła i nagle na starość ogarnął ją szał drapania a drapanie wersalki opanowała do perfekcji - na plecach na tempo jedzie czterema łapkami wzdłuż wersalki poprzedni niepowtarzalny kocur Rudolf wspaniale bawił się z królikiem, można było godzinami obserwować co one robiły pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morfeusz1 25.08.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 ja ze strachem myslę, co bedzie w nowym mieszkaniu. Chyba kupię jakiś odstraszacz na poczatku, by popsikac rogi naroznika Nasz Morfi uwielbia spac tez na wszystkich torbach, w walizkach - wystarczy, ze na chwilę sie gdzies połozy jakąs torbe (np. tę ekologiczną na zakupy), żeby została zaraz przez niego zaanektowana. a jak gdzies jedziemy i otwieramy walizkę, by zapakowac ubrania - to w sekundę jest w niej zapakowany Morfi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satinkaa 26.08.2009 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2009 a jeśli kot nie ma ochoty na ujawnienie się, to można go godzinami wołać Teraz syn będzie się przeprowadzał do nowego domu i kotka-Zosia będzie miała swój pokój, w którym będzie jak młodzi pójdą do pracy, bo w domu są czujniki i też jest problem jak się przyzwyczai, bo do tej pory to było malutkie mieszkanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts