morelka1989 27.04.2011 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2011 ja też absolutnie nie mam problemu z tego typu deską. Nie znoszę tego trzaskania więc to dla mnie najlepsze rozwiązanie. Wiadomo, że jej jakość zależy od producenta, nie ma produktów idealnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-go 28.04.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2011 ja też byłam sceptycznie nastawiona do takich wynalazków jak deska samoopadająca chyba głównie z powodu dzieci kupiłam i strzeliłam sobie samobója, ponieważ kupiłam do dwóch muszli a do jednej, w swojej osobistej łazience przy sypialni, taką zwykłą :/ no i jest problem, bo sama w ostatniej chwili teraz łapie tę nie-wolnoopadającą..... wg mnie fajny wynalazek, szczególnie przy tych twardych deskach polecam i po ponad roku używania działają bezproblemowo - czasem trzeba dokręcić jakieś tam śrubki albo naoliwić, bo wydają przeciagłe wycie a mam koło style i koło quatro a niestety koło ego nie i czekam jak się rozpeknie i wtedy kupię wolnoopadająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hairdresser 08.05.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 A ma może ktoś deskę z Villeroy and Boch? Jestem ciekawa jak się sprawują? Zamierzam kupić miskę i deskę SUBWAY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 08.05.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 My mamy w głównej łazience deskę samoopadającą z Lidla .W ubikacji zaś drewnianą z Ikei. obie sprawują się na 5, choć tę drewnianą mąż musiał dodatkowo polakierować od spodu bo jakoś nie miałam do niej zaufania. Ta z Lidla kosztowała ok 30 PLN i nawet jeśli padnie trupem (a działa bezwypadkowo już przeszło rok) to wyczekam i upoluje sobie drugą, taką samą. Ogólnie klapami nie trzaskam bo zdaję sobie sprawę, że tych niedomykających się jest jeszcze zdecydowanie mniej. U znajomych pytam a w toaletach publicznych staram się nawet kranu nie dotykać a co dopiero deski:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 09.05.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Po roku użytkowania wolnoopadającej Duravita Starck 3 stwierdzam co następuje: nie wyobrażam sobie takiej twardej cięzkiej deski bez tego bajeru. Musiałabym się zginać w pół żeby ją delikatnie kłaść na muszli a mój kręgosłup tego nie lubi. Uprzedzam gości żeby jej nie popychali więc się nie "obluzowała" i jestem naprawdę zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Erko43 28.11.2015 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 A ja kupiłem z zonka jasnodrewnianą Ale jest świetna i trzyma sie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts