Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

deska sedesowa

mia123

Recommended Posts

ja też byłam sceptycznie nastawiona do takich wynalazków jak deska samoopadająca

chyba głównie z powodu dzieci kupiłam

i strzeliłam sobie samobója, ponieważ kupiłam do dwóch muszli a do jednej, w swojej osobistej łazience przy sypialni, taką zwykłą :/

no i jest problem, bo sama w ostatniej chwili teraz łapie tę nie-wolnoopadającą.....

wg mnie fajny wynalazek, szczególnie przy tych twardych deskach

polecam :)

i po ponad roku używania działają bezproblemowo - czasem trzeba dokręcić jakieś tam śrubki albo naoliwić, bo wydają przeciagłe wycie :)

a mam koło style i koło quatro

a niestety koło ego nie i czekam jak się rozpeknie i wtedy kupię wolnoopadająca :)

• 2 weeks później...
My mamy w głównej łazience deskę samoopadającą z Lidla :p .W ubikacji zaś drewnianą z Ikei. obie sprawują się na 5, choć tę drewnianą mąż musiał dodatkowo polakierować od spodu bo jakoś nie miałam do niej zaufania. Ta z Lidla kosztowała ok 30 PLN i nawet jeśli padnie trupem (a działa bezwypadkowo już przeszło rok) to wyczekam i upoluje sobie drugą, taką samą. Ogólnie klapami nie trzaskam bo zdaję sobie sprawę, że tych niedomykających się jest jeszcze zdecydowanie mniej. U znajomych pytam a w toaletach publicznych staram się nawet kranu nie dotykać a co dopiero deski:jawdrop:

Po roku użytkowania wolnoopadającej Duravita Starck 3 stwierdzam co następuje: nie wyobrażam sobie takiej twardej cięzkiej deski bez tego bajeru. Musiałabym się zginać w pół żeby ją delikatnie kłaść na muszli a mój kręgosłup tego nie lubi. Uprzedzam gości żeby jej nie popychali więc się nie "obluzowała" i jestem naprawdę zadowolona.

• 4 years później...