Nicola83 29.07.2009 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam, mam mieszkanie w kamienicy o powierzchni 70 m2 (pokoje 25 i 20 m2, kuchnia 15m2, lazienka 7m2), chcę zlikwidować piece i założyć ogrzewanie gazowe. Bardzo proszę o pomoc... jakie papiery są potrzebne do rozpoczęcia prac instalacyjnych oraz jaki byłby przyblizony koszt założenia takiego ogrzewania? Z góry dziękuje za każdą informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theodolit 29.07.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 1. Warunki techniczne z zakładu gazowniczego na zwiększony pobór gazu (o ile jakis jest) - tzn jak jest instalacja gazowa. 2. Wykonanie projektu instalacji gazowej - uzyskanie Pozwolenia na budowe 3 po uprawomocnieniu sie - uprawniony wykonawca robi wszystko 4. koszt ... kocioł niskotemperaturowy w ganicach 3000 chyba da rade - zalezy tez czy przy okazji przygotowanie ciepłej wody bedzie ... tak gdzies 10 tysięcy to pewnie da rade - ale to na oko bez wiekszych wodotrysków ... Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nicola83 29.07.2009 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 jesli chodzi o kocioł to z jakiej firmy? jest ich tyle na rynku ze nie mam pojecia co wybrac (ogrzewanie+woda).. mozecie znacie tez jakiegos dobrego fachowca z okolic katowic, ktory doradzi co i jak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts