stefula 29.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Cześć Stefula, czyżbym była pierwsza?! Bardzo fajny domek się zapowiada, szczególnie jeśli będzie ten taras z inspiracji! Widzę w planach drewno na elewacji? Ja też miałam mieć, ale ostatecznie nie będzie, czego żałuję... pozdrawiam, miłego budowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 30.07.2009 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 drewna miało by więcej, początkowo w projekcie na 3 ścianach szczytowych, ale ze względu na koszty i koniecznośc konserwacji drewna, skłaniam się na opcję gdzie szalówka jest tylko na poziomie parteru, poza tym chyba tak będzie ciekawiej niz standardowo na ścianach szczytowych pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 tylko się nie rozpędzaj z tym zmniejszaniem, bo u mnie w ten sposób zostało drewno tylko na podbitce!.. a patrząc na elewacje wykończone drewnem zazwyczaj wzdycham... ale fakt, konserwacja bywa trochę pracochłonna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 przez pomyłkę wpisałaś mi się w dzienniku! ale odpowiedziałam w swoich komentarzach, a reszta na PW, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 30.07.2009 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ups, faktycznie, sorki, zrobiłam to przed chwilką jescze raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 30.07.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 możesz skasować taki post, jeśli nikt się pod nim jeszcze nie dopisał - w prawym górnym rogu masz taki x... a najlepiej skopiować, przenieść do komentarzy, a potem skasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 30.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Puk, puk !! Wpadłam się przywitać. Projekt zapowiada się b.ciekawie Ciekawa jestem rozkładu pomieszczeń. Może wolną chwilką je wrzucisz Faktycznie ten taras może być inspiracją. Na takim tarasie to chyba 100 razy lepiej kawa smakuje Życzę powodzenia i jak pozwolisz będę wpadać do Twojego dzienniczka z odwiedzinami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 30.07.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Puk, puk !! Wpadłam się przywitać. Projekt zapowiada się b.ciekawie Ciekawa jestem rozkładu pomieszczeń. Może wolną chwilką je wrzucisz Faktycznie ten taras może być inspiracją. Na takim tarasie to chyba 100 razy lepiej kawa smakuje Życzę powodzenia i jak pozwolisz będę wpadać do Twojego dzienniczka z odwiedzinami własnie wrzuciłam rzuty, choc poddasze będzie trochę zmienione, no i oczywiście zapraszam do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 02.08.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 No bardzo mi się podoba Słuchaj a w kuchni to okno od strony tarasu to nasz balkonowe czy takie zwykłe ?? Bo tak fajnie by pasowało tarasowe, żeby jak będziesz chciała się rano na tarasie kawy napić to nie trzeba było latać przez salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 02.08.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 No bardzo mi się podoba Słuchaj a w kuchni to okno od strony tarasu to nasz balkonowe czy takie zwykłe ?? Bo tak fajnie by pasowało tarasowe, żeby jak będziesz chciała się rano na tarasie kawy napić to nie trzeba było latać przez salon miało byc zwykłe (tak było w projekcie), ale zmienilismy na balkonowe właśnie ze względu na tara i tę poranną kawke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 17.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 A no to super Trzeba sobie życie ułatwiać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Bardzo fajny domek. Czekam na wiecej zdjec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts