adam100000 29.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Witam wszystkich!własnie zakończyłem budowę doskonałego 2! pozostała tylko elewacja. staraliśmy się zachować wszystkie szczegóły jakie są w projekcie. budowę zaczeliśmy 1 kiwetnia tego roku. dom wygląda rewelacyjnie!!! zdjęcia zupełnie nie oddają jego uroku!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekp 29.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 gratulacje! podliczałeś już koszty? jak to wygląda w porównaniu z kosztorysem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam100000 07.08.2009 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 sciany wykonałem z porothermu 44, dach creaton domino, z oknami drewnianymi, tynki, hydraulik, wylewki, około 260 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciekp 07.08.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 To tym bardziej gratulacje Daleś wszystko jednej firmie czy zlecałeś etapami? Ja jestem na etapie rozglądania się za ekipą do budowy Doskonałego EN (budowa na wiosnę) wiec jak mozesz swoją polecić to podeślij namiary na priva Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam100000 10.08.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 znalazłem ekipe, która składa się z 3 murarzy i 3 pomocników!!nie polecam firmy! liczą sobie kilka razy wiecej niz taka ekipa jaka mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marps 10.08.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Super! Gratulację! Możesz podesłać mi zdjęcia na adres [email protected] Jestem ciekawa jak dom wygląda w rzeczywistości.Jak możesz to napisz które materiały podane w projekcie zmieniłeś i czym je zastąpiłeś? Dokonywałaś jakiś większych zmian w projekcie? Ja przymierzam się do budowy tego domu, ale zanim zamówię projekt chcę wiedzieć ile mnie to będzie kosztowało. Pozdrawiam,Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andryna 23.08.2009 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Ogromne gratulacje:) Bardzo szybko poszło:) Jeśli można to również proszę o zdjęcia na maila: [email protected] Miałabym też ogromną prośbę, gdyż przymierzamy się do budowy doskonalego, a chcielibyśmy zobaczyć go na żywo, czy byłaby taka możliwość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapek 18.09.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam wszystkich! własnie zakończyłem budowę doskonałego 2! pozostała tylko elewacja. staraliśmy się zachować wszystkie szczegóły jakie są w projekcie. budowę zaczeliśmy 1 kiwetnia tego roku. dom wygląda rewelacyjnie!!! zdjęcia zupełnie nie oddają jego uroku! pozdrawiam Gratulacje! My planujemy budowę Doskonałego 2 EN na wiosnę tego roku. Można prosić o zdjęcia waszego domku ? Nasz mail: [email protected] Z góry dziękujemy. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik81 03.10.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Gratuluje, my właśnie rozglądamy się za projektem na naszą działkę i spodobał nam się Doskonały EN. Jednak kosztorys jaki jest na stronie wydaje się całkiem drogi - czy mógł byś napisać czy materiały jakie materiały i jakie rozwiązania zastosowałeś w swoim projekcie? Być może masz jakieś zdjęcia z realizacji swojego marzenia Jeśli możesz je nam przesłać na maila: [email protected] było by nam bardzo miło. Pozdrawiamy Karolina i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RAF70 29.11.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witam, Śledze od ponad roku wymiane opinni na tym forum i sam zdecydowalem własnie na zakup Doskonałego 2 EN. Dołączam wiec tez dziś do forum. Na poczatek chciałbym zapytać, czy ktoś podnosił ścianke kolankową Doskonałego? Jesli tak to o ile? Wydaje mi sie, ze ze wzgledu na ocieplenie w Doskonałym 2 EN, trzeba by go podniesć o jakiś jeden pustać conajmniej (ok 22cm) aby był taki jak Doskonały 2? PS. Przy okazji zauwazyłe, ze sporo Rafałów buduje ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woocash.c 22.04.2011 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 Witam wszystkich! własnie zakończyłem budowę doskonałego 2! pozostała tylko elewacja. staraliśmy się zachować wszystkie szczegóły jakie są w projekcie. budowę zaczeliśmy 1 kiwetnia tego roku. dom wygląda rewelacyjnie!!! zdjęcia zupełnie nie oddają jego uroku! pozdrawiam witam jestesmy na etapie zakupu projektu prosze o przeslanie opinie i spostrzezen...dobrych i zlych na temat Doskonaly 2 ....oraz jak najwiecej zdjec.... nasze watpliwosci stanowi przede wszsytkim lazienka na gorze ...czy nie jest za mala?? pozdr i z gory dzieki [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts