Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt DOSKONAŁY 2EN pracownia DOMY Z WIZJĄ

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Super! Gratulację!

Możesz podesłać mi zdjęcia na adres [email protected]

Jestem ciekawa jak dom wygląda w rzeczywistości.

Jak możesz to napisz które materiały podane w projekcie zmieniłeś i czym je zastąpiłeś? Dokonywałaś jakiś większych zmian w projekcie? Ja przymierzam się do budowy tego domu, ale zanim zamówię projekt chcę wiedzieć ile mnie to będzie kosztowało.

Pozdrawiam,

Marta

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...
Witam wszystkich!

własnie zakończyłem budowę doskonałego 2! pozostała tylko elewacja. staraliśmy się zachować wszystkie szczegóły jakie są w projekcie. budowę zaczeliśmy 1 kiwetnia tego roku. dom wygląda rewelacyjnie!!! zdjęcia zupełnie nie oddają jego uroku!

pozdrawiam

Gratulacje!

My planujemy budowę Doskonałego 2 EN na wiosnę tego roku. Można prosić o zdjęcia waszego domku ? Nasz mail: [email protected]

Z góry dziękujemy.

Pozdrawiamy!

• 2 weeks później...

Gratuluje, my właśnie rozglądamy się za projektem na naszą działkę i spodobał nam się Doskonały EN. Jednak kosztorys jaki jest na stronie wydaje się całkiem drogi - czy mógł byś napisać czy materiały jakie materiały i jakie rozwiązania zastosowałeś w swoim projekcie? Być może masz jakieś zdjęcia z realizacji swojego marzenia :)

Jeśli możesz je nam przesłać na maila: [email protected] było by nam bardzo miło.

Pozdrawiamy

Karolina i Marcin

• 1 month później...

Witam,

Śledze od ponad roku wymiane opinni na tym forum i sam zdecydowalem własnie na zakup Doskonałego 2 EN. Dołączam wiec tez dziś do forum.

Na poczatek chciałbym zapytać, czy ktoś podnosił ścianke kolankową Doskonałego? Jesli tak to o ile?

Wydaje mi sie, ze ze wzgledu na ocieplenie w Doskonałym 2 EN, trzeba by go podniesć o jakiś jeden pustać conajmniej (ok 22cm) aby był taki jak Doskonały 2?

PS. Przy okazji zauwazyłe, ze sporo Rafałów buduje ten dom ;)

• 1 year później...
Witam wszystkich!

własnie zakończyłem budowę doskonałego 2! pozostała tylko elewacja. staraliśmy się zachować wszystkie szczegóły jakie są w projekcie. budowę zaczeliśmy 1 kiwetnia tego roku. dom wygląda rewelacyjnie!!! zdjęcia zupełnie nie oddają jego uroku!

pozdrawiam

witam

jestesmy na etapie zakupu projektu prosze o przeslanie opinie i spostrzezen...dobrych i zlych na temat Doskonaly 2 ....oraz jak najwiecej zdjec....

nasze watpliwosci stanowi przede wszsytkim lazienka na gorze ...czy nie jest za mala??

pozdr i z gory dzieki

[email protected]