anula302 16.09.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 dzięki za informację. najgorsze że z powodu kryzysu troche wszystko staneło , ale jestem pełna optymizmu. Przynajmiej narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Runner72 02.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Wróciłem w roku 2008 z 3 letniej emigracji do Irlandii, ostatnio budowałem swój domek i trochę dorabiałem u znajomych w firmach z zagranicy, zlecone rzeczy na Polske. Ostatnio spotkałem się z paroma przyjaciółmi z którymi mieszkałem w Dublinie. I muszę potwierdzić, życie tutaj strasznie się różni od tego tam. Pracy brak, a jak już to za marne pieniążki. Kliki, układy w małych miejscowościach -zgroza. Sam zacząłem poszykowania pracy i muszę to potwierdzić!!! Ciężko jest tu żyć, więc po co tu budować dom - to taka myśl na jesień dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 03.12.2009 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 zauważyliscie , że Wybiórcza bardzo zmniejszyła swoją objętość jeśli chodzi o ogłoszenia?? kryzys... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaroR 22.12.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 racja, też to zauważyłem,ale skoro jest tu aż tyle zapalonych osób do pracy, to może stworzyć coś wspólnie, jakąś hurtownię budowlaną? co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milak 13.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wróciłem w roku 2008 z 3 letniej emigracji do Irlandii, ostatnio budowałem swój domek i trochę dorabiałem u znajomych w firmach z zagranicy, zlecone rzeczy na Polske. Ostatnio spotkałem się z paroma przyjaciółmi z którymi mieszkałem w Dublinie. I muszę potwierdzić, życie tutaj strasznie się różni od tego tam. Pracy brak, a jak już to za marne pieniążki. Kliki, układy w małych miejscowościach -zgroza. Sam zacząłem poszykowania pracy i muszę to potwierdzić!!! Ciężko jest tu żyć, więc po co tu budować dom - to taka myśl na jesień dla mnie Także wróciłem z 3.5 rocznej emigracji z Anglii. U mnie było inaczej, wróciłem do swojej starej firmy (sami po mnie zadzwonili). Teraz ja zajmuje się rekrutacją. Mam wiele CV od osób powracających z zagranicy. Prawie wszyscy w swoim doświaczeniu zawodowym wpisują praca w gastronomi, zbiory, prace ogólnobudowlane itp. Wielu z nich ma wyższe wykształcenie. Nie muszę chyba pisać jak na takie doświadczenie w połączeniu z wykształceniem oddziaływuje. Dodam, że te osoby chcą pracować tylko w biurze, o produkcji nie chcą słyszeć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 15.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ciężko teraz szukać niestety... Moja siostra pół roku szukała czegokolwiek. Nic. Pracowała w paru knajpach za marne grosze całymi dniami. O umowach oczywiście nie było mowy. W biurze bez szans - brak znajomości i doświadczenia. na szczęście udało jej się dostać na staż - zawsze to jakis początek. Szukającym pracy powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia099 11.02.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Ja osobiscie poleciłabym gratka.pl lub gumtree.pl oraz oczywiscie gazeta.pl Szukaj do oporu, zawsze cos sie znajdzie. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszb1 18.02.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 To ja też coś podpowiem.Na portalu Goldenline.pl jest specjalna grupa "Poprawiamy CV". Jeśli tam przystąpicie to możecie namówić jakiegoś specjalistę od HR albo headhuntera do sprawdzenia Waszych dokumentów aplikacyjnych.Można też zamówić napisanie konkretnych i profesjonalnych dokumentów pod określonego pracodawcę ale to już nie jest bezpłatne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts