jaksie 29.07.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 http://images47.fotosik.pl/171/b25cad3df509c572med.jpg To projekt mojej komody do jadalni.Niestety, to co załączyłam, nie jest wersją ostateczną. Zamiast 6 szuflad będą 2, a część z półkami będzie mieć plecy. Całość w fornirze złocisty orzech. Wymyśliłam sobie, że ta przesuwana tafla szkła bęzie mieć wypiaskowany wzór. I nie mogę nic fajnego znaleźć. Podobają mi się "esy floresy", ornamenty ale nie wiem, czy tu będą pasowały. Jak myślicie? Czy w ogóle da sie cos wypiaskowac na szkle lacobel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.07.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 piaskownie jest "na zawsze", albo do wymiany szyby Może lepiej skorzystaćz róznego rodzaju naklejek typu tatuaż, jest tego masa wzorów i kolorów, a znudzi się - zawsze można zmienić. np tu http://twojewnetrze.com.pl/index.php?p178,naklejka-kafelek-4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.07.2009 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ale jaki będzie efekt tego? Bo jakos tego nie widzę Jak się to przykleja? Nie będzie to tandetnie wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Sa naklejki do szkła, które klei sie do wewnętrznej strony szyby (w Twoim przypadku od strony szafki), jeśli kolor będzie dobrany do koloru szkła - nie ma opcji by wyglądało tandetnie. Widziałam gdzieś, taki tatuażyk na drzwiach szklanych....musiałam dotknąć by się przekonać, że to naprawdę naklejone , a nie wytrawione w szkle Chcesz mieć pewność, że efekt Cię nie rozczaruje, kup małą naklejkę (koszt ok 5 zł) i sprawdź czy bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 29.07.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Ok, ale załóżmy, że to będzie białe szkło lacobel, to jaka ma być ta naklejka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 nie wiem jak wygląda to szkło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 30.07.2009 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 To jest szkło jednostronnie polakierowane na dowolny kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 czyli mam rozumieć, nie jest przezroczyste ? jeśli tak, to naklejka wyłącznie od strony zewnętrznej, raczej z relikatnym wzorem w kolorze dwa , trzy tony ciemniejszym niż szkło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hipocotam 30.07.2009 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ciężko doradzić wzór bez wiedzy na temat pozostałych elementów wystroju,żeby to nie wyszło od sasa do lasa:) czy bedzie w tym wnętrzu jakaś tapeta? - wtedy mozna skopiować wzór z tapetyitp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 30.07.2009 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ciężko doradzić wzór bez wiedzy na temat pozostałych elementów wystroju, żeby to nie wyszło od sasa do lasa:) czy bedzie w tym wnętrzu jakaś tapeta? - wtedy mozna skopiować wzór z tapety itp Nie przewiduję w okolicy jadalni zadnej tapety. Wzorów narazie nie ma zadnych, więc mozna poszaleć Zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hipocotam 30.07.2009 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no to gdyby to była moja komoda to pojawiłyby się na nie motywy z ludowych wycinanek (piaskowane albo naklejone z folii imitującej piaskowanie) np łowickie komoda jest nowoczesna i prosta w formie ale moim zdaniem nie na tyle ascetyczna żeby dobrze na niej wyglądały mocno stylizowane esyfloresy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 30.07.2009 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 czyli mam rozumieć, nie jest przezroczyste ? jeśli tak, to naklejka wyłącznie od strony zewnętrznej, raczej z relikatnym wzorem w kolorze dwa , trzy tony ciemniejszym niż szkło. Widziałam tylko nieprzezroczyste. O przezroczystym nic nie wiem. Co do naklejki to popieram malkę, chyba że uwielbiasz zestaw białe-czarne, to w dalszej aranżacji z odpowiednimi dodatkami mogło by byc niezłe. Pod warunkiem że nie zaszalejesz zbytnio z wzorami. Znaczy ze zróżnicowaniem wzorów na poszczególnych elementach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.01.2010 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wzór wybrałam http://images50.fotosik.pl/248/6ff0b95b9dd4208bmed.jpg Ciekawa jestem jak wyjdzie komoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 15.01.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 15.01.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Widzę, że wstawiony u góry projekt jest nieaktualny, zrezygnowaliśmy z uchwytów na rzecz klicków. Myślę, ze to była dobra decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 16.01.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 ale jaki będzie efekt tego? Bo jakos tego nie widzę Jak się to przykleja? Nie będzie to tandetnie wyglądało? jaksie - na szybę można nakleić tatuaż będący imitacją szronionego/piaskowanego szkła - możesz to nakleić od wewnątrz szafki - efekt będzie na prawdę fajny. Jak wzór się znudzi - zawsze można go wymienić na inny. gdybyś potrzebowała coś takiego - daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JANINKI-AMORKI82 16.01.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 ale jaki będzie efekt tego? Bo jakos tego nie widzę Jak się to przykleja? Nie będzie to tandetnie wyglądało? jaksie - na szybę można nakleić tatuaż będący imitacją szronionego/piaskowanego szkła - możesz to nakleić od wewnątrz szafki - efekt będzie na prawdę fajny. Jak wzór się znudzi - zawsze można go wymienić na inny. gdybyś potrzebowała coś takiego - daj znać. właśnie doczytałam resztę wpisów , sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts