agmar2009 13.10.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Czy zimą macie zamiar prowadzić prace? jakie? Tak, na pewno elektryka, instalacja wodna i grzewcza, ocieplenie poddasza i tynki. Oczywiście wszystko uzależnione będzie od temperatury, bo nie wiem jeszcze jak to będzie wyglądało od strony grzewczej, czy będziemy przepalac jakąś kozą czy może dostosujemy się do pogody. Już wiem, że jędralek się do Was wybiera, bo właśnie byłam u niego "wypłakac się mu w rękaw". Szkoda, że nie możemy pojechac z nimi ale wyskoczył nam pilny wyjazd w ten weekend i nie damy rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmar2009 13.10.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 No i wlazłam ci na drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 16.10.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 no i doczekaliśmy się.. pierwszy śnieg spadł, dach nie jest dokończony..... A nasz nawet nie zaczęty...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmar2009 18.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 A my nie dośc, że nie mamy dachu to nam jeszcze więźbę rozebrali. a najgorsze że za schody chwycili się dopiero teraz, jak już komin jest i nie da się go przesunąć mam doła Nie rozumiem? A co ma komin do schodów? Witam w klubie zdołowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agmar2009 20.10.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Czytam twój ostatni wpis i odnoszę wrażenie jakbym czytała swoje myśli. Z jakiego programu korzystałaś przy projektowaniu kuchni i salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędralek 20.10.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Jak tam błota budowlane? Bo na naszą działkę to nawet taczką się nie da wjechać... Ale niniejszym zaczynamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 22.10.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 kurcze nie przychodzą mi informacje o wpisach w komentarzach wy mnie dzielnie wspieracie i piszecie a ja wam nawet nie odpowiadam:) komin ma tyle do schodów, że jakby go nie było to mielibyśmy więcej miejsca w klatce schodowej i zrobilibysmy dokładnie tak jak Jędralek bo uważam ze to genialny pomysł. Komin przesunięty do środka klatki schodowej wkład kominkowy w klatce schodowej a od strony salonu widoczna tylko szyba kominka:) ale generalnie skoro i tak zamkniemy schody w kwadracie klatki schodowej to już mi wszystko jedno. Zresztą moje gdybanie nic nie daje bo komin to trzeba planować już na etapie fudamentów..... (krótką mam pamięć) ale kierownik budowy mi ją odświeżył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 22.10.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2009 a program seweet home 3d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 28.10.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Gratulacje! A gdzie epokowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 28.10.2009 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 zdjęcia będą jutro, nie udało mi się zrobić ich dzisiaj....ani wczoraj...instalacji wod kan w listopadzie nie zaczynamy. dzisaj umowa została najpier podpisana a za pięć minut podarta bo sie okaxało że całkowity koszt dla pana instalatora to jednak co innego niż dla nas (normalnie paranoja!) i zażyczył sobie 3 tys więcej!? do tego bardzo się dziwił że po sobie na budowie należy posprzątać.....na sczęście jutro się nie wprowadzamy więc mamy trochę czasu na znalexienie innego wykonawcy. Nie ma takiego złego co by na dobre nie wyszło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia 1976 28.10.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 Witam fajny domek Będę Was gonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 28.10.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2009 dzięki, zapraszamy w odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 13.11.2009 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Oooo, sporo nadgoniliście z robotą od mojej ostatniej wizyty. Domek pięknie się prezentuje. A u nas ciągle zastój, a do zamknięcia sezonu zostało tak mało - tylko dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędralek 16.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Fantastycznie wygląda to światło we własnym - Waszym domu!!!Właściwie to ja się pytam, kogo wybraliście do instalacji? Wspólnego znajomego? U nas powoli z bagniska wyłania się stan "0"... Jak deszcze NIE dopiszą, to może się kolejny raz zalejemy pod koniec tygodnia. Co do ogrzewania to szale się przechylają na stronę pompy ciepła... Czekamy niecierpliwie na wyceny... (niecierpliwie ale i z obawą). A z Waszym tempem, to chyba Wigilia w nowym już domu, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 25.11.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 najbiższa wigilia to nie ale mamy zamiar spędzić u siebie sylwestra:) Ta pompa ciepła to naprawde bardzo dobry pomysł. Duża inwestycja ale potem wygoda i ekologia nie do opisania... ech trochę załuję że tak szybko odpuściliśmy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędralek 25.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Pompa ciepła będzie! Z firmy SEKUT z Bielska, albo MROZEK z Wodzisławia - wiercili nam studnię. A powiedzcie nam jaką dokładnie macie dachówkę i ile Was ona wyniosła, jeśli można. Albo ile za m2. Bo właśnie się rozglądamy i kosztorysujemy sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.12.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 jakie postepy już idą na budowie lada dzień pewnie przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiapaweł 03.12.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Wow !!! Ale pięknie wygląda domek po zmroku, z którego okien sączy się światełko, cudnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 23.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2009 http://www.ekartki.pl/cards_files/9/9667_pu.i.wp.pl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędralek 04.01.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No, Kochani, pięknie się prezentujecie...A nie macie trochę tej piwnicy ZA DUŻO??? Podzielcie się choć kawałkiem... może z tymi pięknie ozdobionymi okienkami...? A my powoli, acz z uporem idziemy dalej! Trzymajcie się ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts