biologro 04.01.2010 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 piwnicy mamy jakieś 80m2 kotłownia skład opału, drewna graty chowane na zimę z ogrodu...trochę tego będzie. Miejsce na przetwory nie wiem.....ale na pewno na winko Miejsce już obrane. Pod schodami w sam raz:) a jak plany twojej ziemianki? W górach to super pomysł sama pamiętam taką u dziadka. Ziemniaki w niej sie przechowywały całą zimę aż do zbioru następnych bez najmniejszych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jędralek 04.01.2010 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 No cześć. Czyli, że nie podzielisz sie z nami Ziemianka BĘDZIE, bo obiecałem Żonie - to po pierwsze, no i dlatego, że nie będzie piwnicy - a ziemniactwo i przetwory się tworzyć będą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 04.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jeju, to prawie finisz! Łazienki bardzo ładne, spodobała mi się bardzo to siedzisko w łazience. A ile Wam wyszło wysokości na poddaszu, że prysznic zaplanowaliści pod skosem? Dopiero zauważyłam, że macie wysunięty do przodu garaż (dłuższy?? czy z tyłu jest krótszy?) no i nie ma okna na ścianie szczytowej nad garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 05.01.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 tak, garaż jest dłuższy. mamy sporo sprzętów typu rowery, nosidła, sanki kufry, kosiara, opony na zmianę ....gdzieś sie to musi mieścić raczej nie widzę że wnosilibyśmy to do piwnicy więc bedize garaż (choć może akurat opony wylądują w piwnicy:)), poza tym kącik do majsterkowania mąż chce mieć z tyłu garażu. No i nad tym garazem wyszły całkiem spore pokoje dla dzieci dlatego zrezygnowaliśmy z pokoju prawego (u ciebie chyba pokój synka:) i będizemy mieli tam dość sporą antresolę. Póki co to wyjście nadaje przestrzeni a kiedyś jak bęize potrzeba to postawimy tam ściane i już. a w łazienkach prysznic się mieści bo ścianka kolankowa jest podniesiona o dwa bloczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 05.01.2010 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Czyli, że nie podzielisz sie z nami okienka ci moge załatwić Ziemianka BĘDZIE, bo obiecałem Żonie - to po pierwsze, no i dlatego, że nie będzie piwnicy - a ziemniactwo i przetwory się tworzyć będą... no właśnie! mając dom nie będę chyba biegać do sklepu po każde kilo ziemnaków, a poza tym coś mi sie zdaje że jak krzewy i drzewka zaczną owocować to i ja sie za przetwory chwycę (no chyba że pójde w ślady sąsiada zza połotu i wszystkie owoce będę przerabiać na wino ) póki co mam na koncie tylko kilka sałatek i soków i dżemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
josephine 07.01.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Pytanie do Josephine: Jak się sprawuje podłoga na parterze? chodzi mi głównie o płytki w kuchni i jadalni. Chcemy połozyć podobne ale bardzo sie boje że całość bęidze zimno wyglądać. Pamiętam, że miałaś obawy co do płytek. Mnie się moje podobają, nie mam wrażenia zimności, zwłaszcza, że podłoga jest ciepła Może to też kwestia ich wielkości - im większe tym lepiej sie prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biologro 09.01.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 tak tez mi się wydaje, ze lepszy efekt dają duże płytki. My palnujemy użyć wielkości 60/60 i 30/60. I w sprawie płytek już decyzja przyklepana:) myślę ze będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts