Gość M@riusz_Radom 06.08.2009 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Aaaaaa to bym zapomniał o meblach te też musimy kupić Ale na dobrą sprawę meble można pominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Przeczytajac ten watek juz przestane marudzic, ze jestem biedna, bo nie mam pokonczone wszystkiego, bo tak jak Nefer napisala jak sie poczyta co komu brakuje to od razu czlowiekowi lepiej i nie zaowaza sie pustej sypialni z kartonami i materacem i brak tynku na domu Zapewne przeprowadzę sie na tym samym etapie rozwoju co Ty Magpie :) A przepraszam - mam już ocieplenie, tynk , rynny i podbitkę Ale to niewiele więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 06.08.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nefer wykoncz jak najwiecej jesli masz gdzie mieszkac, bo jak juz sie przeprowadzisz to bedzie tysiac innych wazniejszych spraw niz kupienie np. lampy . Malo tego jak musialam cos wybrac w trakcie budowy to decyzje odnosnie koloru czy kafli podejmowalam w 3 minuty, a teraz nad zwykla firanka mysle kilka miesiecy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.08.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Joshi :) Bogate w tym kraju to chyba sa banki No ale sama wiesz, że jednych stać na większe innych na mniejsze kredyty. Stać Cię na taki, żeby wycackac dom? To świetnie. Ciesz się z tego i się nie kryguj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 06.08.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Weszliśmy bez drzwi wewnętrznych ,firanek, lamp i tysiąca innych rzeczy Firanek sie juz dorobiliśmy, drzwi też są a reszta poczeka na dogodny czas Gołe żarówki przestają mnie wkurzać i to jest alarmujące,jeszcze trochę i uznam ,że taki wystrój może zostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 06.08.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nefer wykoncz jak najwiecej jesli masz gdzie mieszkac, bo jak juz sie przeprowadzisz to bedzie tysiac innych wazniejszych spraw niz kupienie np. lampy . Malo tego jak musialam cos wybrac w trakcie budowy to decyzje odnosnie koloru czy kafli podejmowalam w 3 minuty, a teraz nad zwykla firanka mysle kilka miesiecy .Będę jechać na maksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 06.08.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Nefer wykończ jak najwięcej jeśli masz gdzie mieszkac, bo jak juz sie przeprowadzisz to bedzie tysiac innych wazniejszych spraw niz kupienie np. lampy . Malo tego jak musialam cos wybrac w trakcie budowy to decyzje odnosnie koloru czy kafli podejmowalam w 3 minuty, a teraz nad zwykla firanka mysle kilka miesiecy .Będę jechać na maksa słyszałam nawet, że to potem człowieka takie lenistwo ogarnia,że masakra...no bo obojętnie jak ale obiadek, pranie i spanie i mycie trzeba wykonywać i zaraz czasu nie ma. np.Monah pisała, ze zaciągnąć TŻ do pracy nie mogła więc to chyba po prostu zmęczenie materiału. człowiek tak zapierdziela tuż przed że potem pęka jak balonik. dziś spakowałam 20 kartonów a w malutkim wynajmowanym mieszkanku właściwie niczego nie ubyło.... Matko ile tego nagromadziliśmy...obecnie jestem na etapie, że rzeczy, których nie używałam przez 2 lata wywalam i tyle... Nefer to prawda,że najlepiej zrobić jak najwięcej...i nie gadajmy, żę Ci, ( w tym ja)którzy wprowadzili się na budowę zrobili to bo jest fajnie...NIE robimy to bo mamy ten nóż na gardle. więc kto tylko może niech wykańcza do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 07.08.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 My wprowadziliśmy się miesiąc temu Nie było oczyszczalni, teraz już jest, łazienka działa, kuchnia była, ale nie ma drzwi wewnętrznych i zewnętrznych. Góra, jeden pokój tylko działa, ale jeszcze bez podłogi ( syn zamieszkuje), schody nie zrobione, ocieplenia budynku ni ma, wszystkich kontaktów ni ma, światełka prowizorka, kabelki wisza tu i ówdzie Ale cały czas coś robimy, małymi kroczkami może skonczymy do końca roku. Czekamy na sprzedaż mieszkania i wtedy weźmiemy sie za drzwi, schody, parapety już zamówione, oj dużo tego, dużo. Ale nie żałuje, że uciekłam z bloku, jak zabieralismy rybki z mieszkania to w akwarium temperatura była 33 stopnie...Mieszkanie na 4 pietrze w płycie, w lokalu słonecznym, to masakra Pozdrawiam wszystkich tych, którzy wprowadzaja się na nie wykończone metraże, cierpliwości i zapału do dalszej pracy życzę, każda nowa duperelka cieszy, choćby listwa przypodłogowa, niby tak nie wiele a zmienia się całe wnetrze A tak się zarzekałam, że nie wprowadze sie do nie wykonczonego domu...gdyby nie ten kryzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 07.08.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Kordzina napisał; [ . dziś spakowałam 20 kartonów a w malutkim wynajmowanym mieszkanku właściwie niczego nie ubyło.... Matko ile tego nagromadziliśmy...obecnie jestem na etapie, że rzeczy, których nie używałam przez 2 lata wywalam i tyle... [ poczytaj bo był kiedyś taki wątek;Chomikujecie? Ciągnęlam się z tym dobytkiem jak bezdomny uchodżca a potem i tak połowę wywaliłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 08.08.2009 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 Kordzina napisał; [ . dziś spakowałam 20 kartonów a w malutkim wynajmowanym mieszkanku właściwie niczego nie ubyło.... Matko ile tego nagromadziliśmy...obecnie jestem na etapie, że rzeczy, których nie używałam przez 2 lata wywalam i tyle... [ poczytaj bo był kiedyś taki wątek;Chomikujecie? Ciągnęlam się z tym dobytkiem jak bezdomny uchodżca a potem i tak połowę wywaliłam Ja regularnie wyrzucam wszytsko co niepotrzebne: ostatnio połowe zabawek z kufra córy no i buty Małża - on nawet jak kupi 8 nowych par, to każdą znoszoną każe wynosić do garażu bo mu się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.08.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no i buty Małża - on nawet jak kupi 8 nowych par, to każdą znoszoną każe wynosić do garażu bo mu się przyda mój ma to samo mówi, że do lasu na grzyby się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 08.08.2009 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 My wprowadziliśmy się miesiąc temu nie ma drzwi wewnętrznych i zewnętrznych. dom otwarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oorbus 08.08.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 hej, parę fotek znalazłem, ku pokrzepieniu serc: to kuchnia z jadalnią na parterze: http://lh3.ggpht.com/_E_JNsRO3k_k/Sn0nW1qSkXI/AAAAAAAABcw/Ek48VH5dO3w/s640/jadalnia%20i%20kuchnia.JPG salon przed ŚBN - stąd świerk: http://lh6.ggpht.com/_E_JNsRO3k_k/Sn0nYj1uB4I/AAAAAAAABc0/HHFmbXuM7lo/s640/ostatnie%20chwile%20choinki.JPG tu też salon ze "schodami" na pięterko: http://lh6.ggpht.com/_E_JNsRO3k_k/Sn0nYj1uB4I/AAAAAAAABc0/HHFmbXuM7lo/s640/ostatnie%20chwile%20choinki.JPG całe nasze życie koncentrowało się na też niewykończonym piętrze: http://lh6.ggpht.com/_E_JNsRO3k_k/Sn0ncKXszmI/AAAAAAAABc8/LSosHIgBn1Q/s640/biuro%20i%20wejscie%20do%20pokoiku.JPG i tu :http://lh5.ggpht.com/_E_JNsRO3k_k/Sn0nnO33-zI/AAAAAAAABdc/-cqkx0OSX1I/s640/marcin%20gra.JPG hehe rok 2004. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.08.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no i buty Małża - on nawet jak kupi 8 nowych par, to każdą znoszoną każe wynosić do garażu bo mu się przyda mój ma to samo mówi, że do lasu na grzyby się przydadzą Mój tak samo, czyżby to było sprzężone z płcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bellucci 08.08.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 My wprowadziliśmy się miesiąc temu nie ma drzwi wewnętrznych i zewnętrznych. dom otwarty? Nie, nie, sa drzwi zewnętrzne, ale powiedzmy, nie takie jakie sobie wymarzyłam ) Na razie do domu wchodzimy przez garaż, ale już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 10.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 no i buty Małża - on nawet jak kupi 8 nowych par, to każdą znoszoną każe wynosić do garażu bo mu się przyda mój ma to samo mówi, że do lasu na grzyby się przydadzą Mój też, ale do ogrodu trzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.08.2009 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Oorbus-te wszystkie braki to jest pikuś. Najważniejsze żeby zdrowym być i żeby nie być odciętym od netu Ja mam net rzadko spotykany i wiem jak to boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 10.08.2009 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Moj tez by wszystko stare trzymal ale ja jestem bezlitosna i wszystkie buciory i ciuchy wyrzucam, on potem szuka, a ja odpowiadam, ze wyrzucilam . Nic nie mowi, bo wie, ze nie cierpie "chomikowac" i co kilka msc "trzepie" szafy i robie segregacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 10.08.2009 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Funia-może kiedyś przyjdzie do nas moda na wyprzedaże garażowe i wtedy kolekcja butów małża-bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 10.08.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Funia-może kiedyś przyjdzie do nas moda na wyprzedaże garażowe i wtedy kolekcja butów małża-bezcenna dołożę do tego niezliczone ilości starych klawiarut, myszek i twardych dysków (ostatnio nawet M pokazał mi taki o poj. 250 MB - to był wypas ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts