Gość desperat 05.12.2003 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 męcze sie od paru dni ze ścianami w mieszkaniu czy ktoś może ukrócić moje męki i poradzić jak można zerwać stare tapety żebym zdążył do wielkanicy??prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Pędzel ławkowiec dużo wody, wiadro , duża i srednia i mała szpachelka.I do roboty. Wodę ławkowcem na ścianę, poczekać aż zmięknie, poprawić jeszcze raz wodą, szpachelka w ruch .... i wszystko schodzi elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.12.2003 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Wodą, tylko wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomasz M. 05.12.2003 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Producenci klejów do tapet (i pewnie nie tylko oni) robią takie płyny, co teoretycznie powinny rozpuszczać klej. U mnie (klej i płyn Metylan) sprawdzało się trochę lepiej niż sama woda, ale i tak było tragicznie. Może to zależy od podłoża. Więc może nie warto wydawać na ten płyn, tylko lecieć wodą z ławkowca albo spryskiwacza. A dobra szpachelka na pewno się przyda. Od tych doświadczeń obiecałem sobie: żadnych tapet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts