Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak mam prosto powyciagac narozniki !!!

jodas

Recommended Posts

Witam serdecznie forumowiczów :lol:

Mam banalne pytanie do tych co budują a mianowicie chodzi mi o to

lawa wylana M wymurowane i teraz chce murować ściany wlaściwe z pustaka ceramicznego 24

JAK mam powyprowadzać narozniki budunku żeby mi to wszystko w miarę równo wyszlo chodzi mi zeby np lewy rog budnku nie byl wzgledem prawego nizej o iles tam cm :lol:

A co mi daje ustalenie przekątnych ???

jak zadajesz takie pytania to może jednak lepiej zajmij się czymś innym..... :-?

eksperymenty na budowie mogą zakończyć się katastrofą grożącą życiu i zdrowiu....

te cwaniaczek z warszawki !!! nie badz taki mądry !!! to że zadałem takie pytanie o niczym nie świadczy.

A co mi daje ustalenie przekątnych ???

jak zadajesz takie pytania to może jednak lepiej zajmij się czymś innym..... :-?

eksperymenty na budowie mogą zakończyć się katastrofą grożącą życiu i zdrowiu....

te cwaniaczek z warszawki !!! nie badz taki mądry !!! to że zadałem takie pytanie o niczym nie świadczy.

zaskoczę cię! no właśnie świadczy..... jak nawet tego nie rozumiesz to będzie kiepsko.....

Nie piszę tu czegokolwiek tylko dlatego żeby mi ktoś mówił jaki jestem głupi !!! Piszę i proszę o rade dlatego że czegoś nie wiem i proszę o pomoc.

Jeśli jesteś taki mądry no to się tym ciesz.Ja niestety jestem głupi !!pewnie za długo stałem w kolejce po inne rzeczy!!!

I jak masz mi dawać do zrozumienia jaki to jestem kiepski to proszę cie nie odpisuj bo spamu nie potrzebuje !!! to sie tyczy BOHO

Nie piszę tu czegokolwiek tylko dlatego żeby mi ktoś mówił jaki jestem głupi !!! Piszę i proszę o rade dlatego że czegoś nie wiem i proszę o pomoc.

Jeśli jesteś taki mądry no to się tym ciesz.Ja niestety jestem głupi !!pewnie za długo stałem w kolejce po inne rzeczy!!!

I jak masz mi dawać do zrozumienia jaki to jestem kiepski to proszę cie nie odpisuj bo spamu nie potrzebuje !!! to sie tyczy BOHO

nie masz co się denerwować..... po prostu poziom twoich pytań wskazuje, że nigdy tego nie robiłeś i nie masz o tym pojęcia, a zapewniam cię że murowanie ścian to nie to samo co sadzenie przydomowych roślinek i na Forum sie tego nie nauczysz..... ponadto może to skończyć się po prostu katastrofą budowlaną i w najgorszym wypadku utratą zdrowia lub życia....

więc skoro zadajesz pytanie: "A co mi daje ustalenie przekątnych ???", to odradzam ci dalsze zajmowanie się tematem..... tyle....i nic osobistego.....