Art12 30.07.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 WitamSzukamy z żoną projektu Interesuje nas Dom w Asparagusach - ladny dom. Może ktoś już go buduje? Czekam na opinię.Art Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agness131 16.06.2010 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Co myślicie o tym domku, czy spełnia swoje funkcje dla 4 osobowej rodziny plus teściowa na weekend ;(?? Mamay zamiar poszezryzc dom od strony salonu i jadali o ok.06m i poszezrzyc gaarz o 0,6m. Przestrzeńs alonu się zwiększy do ok 38 m2 i pokoików na poddaszu. Czy to ma sens i jak to zwiększy koszty buwdowy. Uzytkowa się zwiększy o jakieś 12 m2. mysle że wyjdzie więcej o jakieś 15 tysiecy (pod kluxz) za to poszerzenie. Czy się mylę?? http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-asparagusach/m4889afc866321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alic 06.11.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Witam,może lepiej wybrać inny projekt na działkę od południa,np.Groszek albo Dom w mandarynkach,obydwa mają dodatkowy pokój na parterze w sam raz dla teściowej,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ginter12 20.11.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2010 (edytowane) Jak w temacie czy ktoś buduje lub wybudował ten domek? Jesteśmy o krok od kupna tego projektu i chętnie zasięgnął bym opinii tych co budują lub wybudowali http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-asparagusach/m4889afc866321,1074 Edytowane 25 Listopada 2010 przez ginter12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ginter12 22.11.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Widzę że jest to bardzo mało popularny projekt a więc będę jednym z pierwszych na forum. Decyzja zapadła budujemy Asparagusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 26.12.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2010 Hej! Będziecie prowadzić dziennik? Dziś znalazłam projekt o którym piszesz i jestem nim zachwycona. Myślę,że uda nam się wybudować własnie ten domek. Niestety nasza budowa najwcześniej za rok lub dwa, ale będę Wam kibicować. Póki co szukam informacji o Asparagusie i czytam, czytam, czytam Przeglądam projekty od ponad roku i ten wydaje mi się najlepszy. Zależało nam na takim układzie pomieszczeń, własciwie nic nie musimy zmieniać. Dodam tylko,że interesuje nas nowoczesna wersja tego projektu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ginter12 27.12.2010 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Trudno powiedzieć czy będziemy prowadzić dziennik jeśli czas pozwoli to się postaramy Póki co to nie ma o czym pisać bo projekt leży sobie u architekta który go adoptuje. My też niewiele zmieniliśmy ( drobna kosmetyka) dodam tylko że będziemy budować lustrzane odbicie Asparagusa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość so**l 27.12.2010 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2010 Dzięki za odpowiedź! Wczoraj znalazłam projekt a dziś mój mąż marudzi,że salon nie jest fajny! Póki co szukam innych projektów z salonem od południa, ale nie ma ich zbyt wiele ( mamy wąską działkę-20 m). Czy Wy zmienialiście coś w salonie? Mój mąż uważa,że jest zbyt wąski i nieustawny. Faktycznie tam gdzie na planie jest narożnik jest dość wąsko a to jedyne miejsce gdzie można wcisnąć tv. Macie jakiś inny pomysł na ustawienie tych mebli? Najfajniejszy jest środek salonu, bo jest najszerszy, ale tam nie ma miejsca na tv. Narożnika tez tam raczej nie można dać, bo jest wyjście na taras... Sama już nie wiem co o tym myśleć. Fajnie jeśli będziecie prowadzić dziennik. Będę stałą czytelniczką Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ginter12 30.12.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Nam odpowiada salon i raczej nie zamierzamy nic w nim zmieniać. Naszym zdaniem lepiej się ogląda tv jak nie jest zbyt daleko choć pewnie z czasem wizyta u okulisty na bank Chcemy tylko postawić ściankę od kominka do kuchni. Jakoś tak nie widzi mi się brudne gary i goście w salonie. Na forum zresztą odradzaja całkiem otwartą kuchnię i dlatego chcę ją odizolować. Zresztą zobaczymy w "praniu" jak o wyjdzie. W tej chwili to marzymy żeby zobaczyć choć dziurę w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts