MM76 31.07.2009 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Proszę Was opomoc w następującej sprawie - (całkowity brak pomysłów) mam problem z pomalowaniem sypialni, która znajduje się na poddaszu, skosy z trzech stron. Obecnie pomalowana jest na ecru i do tego meble w kolorze zbliżonym do machoniu. Chciałabym pomalować ścianę za łóżkiem (skos) na jakiś inny kolor tylko nie wiem na jaki. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 31.07.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Może to pomoże; http://www.e-mieszkanie.pl/dom,interaktywny,aranzacja,wnetrz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 31.07.2009 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Mam ten sam problem i tez sypialnia na poddaszu...wszystkie pokoje pomalowane tylku tu utknelismy:) Myslalam zeby na sciane za wezgłowiem polozyc tapete z jakims fajnym wzorem....reszta scian pomalowac. Skosy chce pomalowac na jasny bez sciany kolankowe brąz/kawa a ta tapete w jakims ciemnym brazie...nie wiem czy bedzie to dobrze wygladac ale sprobowac warto, wiec moze tez sprobuj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Izulek 31.07.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Ja ma skosy i ściany pomalowane na pastelowy fiolet a ścianę za wezgłowiem i naprzeciwko na ciemny fiolet , meble będą w kolorze dąb czekoladowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts