aniaitomek 31.07.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Za godzinę musze zlożyć zamówienie i tu porblem... Mogę mieć brodzik zwykły, 15cm wys. , ale wolałabymbrodzik Delat, superpłytki, (Aquaform)jak sobie z tym poradzić:-syfon muszę wkuć w posadzkę -z tego, co wiem standardowo syfon ma wysokość 8cm, trochę dużo, - psadzka ma ok. 7 cm (w tym 3 cm styropinau)PYTANIE:1. cz mogę umieścić syfon w styropianie?2. czy są syfony o mniejszej wysokosci, jakie, podjacie jak znacie? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 31.07.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 moze warto byłoby zadać to pytanie na innym forum, niekoniecznie na wnętrzach. Może tam ktoś prędzej doradzi fachowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 31.07.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Są malutkie syfony od razu z zaworem zwrotnym.Adres na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 31.07.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 ja mam właśnie syfon wkuty w wylewkę. syfon Viega specjalnie do niskich brodzików. Pod całym brodzikiem mam nizszą wylewke niż w pozostałej części łazienki i brodzik będzie zrownany z podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts