ruskowa 31.07.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 W jednej z hurtowni złożyłam zapotrzebowanie na materiały do ocieplenia poddasza i skosów. W jednej z pozycji znalazła sięGUARDIAN wełna Premium Roll 40 gr.200mm (0,04W/mk) cena za m2 = 19,00zł.Cena dobra, ale co to za wełna????Kupowal ktoś dla siebie?Proszę o opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruskowa 31.07.2009 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 No i nie wiem...mam kupować, czy dać sobie spokój i kupić coś od znanego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 31.07.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Na ich stronach twierdzą, że są znani A poważnie to jest to wełna szklana. Jeśli parametry i cena zadowalają Ciebie to w czym rzecz? Wełna to nie styropian, że w garażu można klepać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts