e-mól 03.06.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 czy to zły pomysł, czy ktoś coś złego słyszał o tych pralkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinM1719504764 03.06.2009 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Kupilem tej firmy mojej mamie i jest zadowolona, nie skomplikowany model i po chyba 6 latach padlo lozysko na bebnie, pierze sporo bo jest wnuczka juz 2,5 roku, tesciowa ma beko z wyzszej polki ale roznicy wilkiej nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 31.07.2009 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Co powiecie o tych pralkach automatycznych?Dobre to czy polecacie jakieś inne urządzenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulus 31.07.2009 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Mam już od 8 lat i spisuje się bardzo dobrze, a jest mocno eksplatowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZABRA 31.07.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 no właśnie - obawiam się, że 8 lat temu to była inna epoka i sprzęt produkowany teraz może być zupełnie inny - mimo tej samej firmy Może jeszcze jakieś opinie użytkowników! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 31.07.2009 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Moi rodzice mają pralkę gorenje już chyba 15 lat i tez spisuje się bardzo dobrze (i tez mocno eksploatowana). Ale faktycznie, kiedys mogła byc inna jakośc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 03.08.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Sprzedawca w sklepie twierdził ze lepiej kupić BOSHA bo między innymi ma lepsza elektronikę ...prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot1979 03.08.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 jesli chodzi o firme gorenje pralke posiadam i chodzi niemniej tesciowa u siebie w domu ma lodowke i po 3 latach tylnia scianka pekla:) , ale jak to sie mowi moze przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 03.08.2009 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 ja mam pralkę innej firmy (ardo - jest ok), więc nie wiem jak sprawują się pralki gorenje, mogę tylko dodać, że mi kiedyś polecano zwrócić uwagę na miejsce produkcji - jeśli pralka np włoska (moja) to żeby była made in italy. i napis taki na pralce mam ile w tym prawdy nie wiem, nie wiem też gdzie były robione poszczególne części. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 04.08.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Czyli chodzi ci o to aby nie było robione w Republice Chińskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 04.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Powiedzcie mi jeszcze jedna rzecz.Mam zamiar wstawić pralkę na piętro które jest niewykończone i nieogrzewane...wiec w zimie będzie tam niższa temperatura niż pokojowa. Czy to zaszkodzi w jakiś sposób elektronice ? Nie zniszczę w ten sposób pralki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaTal 05.08.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Użytkuję pralkę Gorenje juz od dwóch lat i jestem bardzo zadowolona. Mam małą łazienkę i zmieściła się tylko ta płytsza, ale i tak jest super. Ma wiele programów (zimne pranie, pranie sportowych ubrań itd), ale teraz to prawie wszystkie mają. Mimo to wybrałam tą i mogę spokojnie polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarthaB 05.08.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Czyli chodzi ci o to aby nie było robione w Republice Chińskiej ? chyba tak. Chociaż np ja dziś oglądałam kuchenki i kuchnie gazowe i podobno większość jest robiona teraz w UE, więc może juz ta porada jest nieaktualna (większość z tych które mnie intersowały) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 05.08.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Mam Gorenje od 4 lat ( pojemność 7 kg i 2000 obr/min) Cichusieńka. Jedyna jej wada to waga 125 kg. ( gdyby była lżejsza pofrunęła by ) Wybrała bym jednak opcję z innym programatorem ( nie ciekłokrystalicznym ) - to pikanie paluchem po kolei w wyborach funkcji i podfunkcji jest drażniące. Przy dłuższych paznokciach trzeba uważać w co się pika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 06.08.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Powiedzcie mi czy zaszkodzi pralce temperatura nieogrzewanego poddasza w zimie ? Mam na poddaszu pralnie ....poddasze jest niewykończone i nieogrzewane....czy cos sie może stać mojej pralce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jrrzy 06.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Gorenje od 2 lat działa bezawaryjnie.Wybrałem dlatego,że miała opinię najmniej awaryjnej.Bosch ma lepszą elektronikę,powiedział sprzedawca - proponuję poczytać wcześniejsze posty,w pralkach Boscha przepalały się programatory zazwyczaj po 2 latach.Nie warto patrzeć na wyposażenie w gadżety,takich np.dużo ma Samsung,ale co z tego jeśli bębny są nierówne i pralka się rozlatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JerzyR 03.11.2017 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2017 Powiedzcie mi czy zaszkodzi pralce temperatura nieogrzewanego poddasza w zimie ? Mam na poddaszu pralnie ....poddasze jest niewykończone i nieogrzewane....czy cos sie może stać mojej pralce ? Pobierz ze strony producenta instrukcję obsługi. W oglądanym ostatnio modelu: Urządzenia nie należy stawiać w pomieszczeniu, gdzie temperatura może spaść poniżej 0 °C, ponieważ części urządzenia mogą po zamarznięciu wody ulec uszkodzeniu. Przed podłączeniem pralka powinna ogrzać się do temperatury pokojowej (odczekać należy przynajmniej 2 godziny). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetan_kajetanowicz 18.11.2017 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2017 Osobiście nie posiadam ale od kilku znajomych słyszałem same dobre opinie o tej marce pralek - jedni mają 5 lat, drudzy 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts