myszka168 31.07.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 Witam zapraszam do komentowania naszej budowy , chętnie czekamy na wszelkie opinie, porady i słowa krytyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 14.08.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Myszka, gratuluje postępów na budowie, my budujemy od 13 maja i prawdopodobnie w poniedzialek- wtorek zalejemy strop, a budujemy z zewnątrz bardzo podobny dom. Moglabyś napisać według jakiego projektu budujecie. Czy taras zalejecie z tym calym smietnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszka168 18.08.2009 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Witam HEHE jak chodzi o taras zbędne "graciarstwo" zostanie powyciągane przed zalaniem. A jak chodzi o projekt to jest mój wymysł i pomysł, sama sobie tak wymyśliłam zwracając uwagę na to co nam jest potrzebne i na strony świata bo jakoś tak w 100% nie mogłam takiego jak chce znaleźć. Jestem zadowolona z projektu i z tego jak to wygląda na gotowo w prawdzie to zaczątek prac bo gdzie tam koniec ale jest dobrze. Chętnie bym zerknęła na Wasz projekt i wykonanie jeśli można może coś fajnego jeszcze ściągnę do mojego domku.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enata 03.09.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2009 Myszka zapraszam do mojego dziennika, a co do ściągania to bedzie raczej trudno, bo jesteśmy na tym samym etapie, ale zapraszam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts