bitter 01.08.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Czy ktoś wie jak to można poprawić? Okno wypadło tak, że nie da się przyciąć dachówki po prawej stronie i widać wypustki do mocowania dachówek. Ani tu coś nałożyć ani nic. http://lh6.ggpht.com/_rO4TfoxBKEs/Skepk-WrmkI/AAAAAAAACL0/NrCVf_BFV6Y/s720/232.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FlashBack 01.08.2009 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Nie wiem, moze dachowki przelozyc. Jedno pewne okno w narozu "kosza" bedzie nieocieplone od. Strony zejscia skosow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 01.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Kup taśmę ołowianą taką jak masz pod oknem kosztuje chyba 80 cm za metr 30cm chyba jest szeroka. Ułożysz ją lądnie wzdłuż okna po 5 cm z zakładem i luzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 01.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 A tak to przeszkadza,skoro nie ma nigdzie przecieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 01.08.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Taśma ołowiana odpada, chodzi mi o efekt estetyczny, coś w stylu kawałka dachówki, tyle że nie ma jak ich przymocować. Przekładanie dachówek też odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 02.08.2009 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 jak tak cie to razi , to przytnij dachówkę i naklej na te zamki za pomocą silikony dekarskiego , trzyma pewnie latami ale myślisz że ktos na to zwróci uwagę , że tam masz cos nie docięte czy co ?sam po 3 -4 tygodniach o tym zapomnisz , tak jest z wszystkim , wszystko co nie wychodzi po naszej mysli gryzie nas z pare tygodni a potem zapominamy o całej sprawie i żyjemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 02.08.2009 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Pewnie masz racje, zwłaszcza, że nie zobaczyłem tego od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 03.08.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Przecież są do kupienia dachówki (u mnie majstry nazywali to przykominówki) z obu stron z "falą". Pytanie tylko czy się zmieści? bez przycinania. Czy ta dachówka to Sirius z Rupp ceramiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hojnorek 03.08.2009 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 jak tak cie to razi , to przytnij dachówkę i naklej na te zamki za pomocą silikony dekarskiego , trzyma pewnie latami u mnie tak to właśnie zrobili (tak wyszło przy świetliku - wys 2 dachówki, ale kłuło w oczy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bitter 03.08.2009 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Przecież są do kupienia dachówki (u mnie majstry nazywali to przykominówki) z obu stron z "falą". Pytanie tylko czy się zmieści? bez przycinania. Czy ta dachówka to Sirius z Rupp ceramiki? A jak to wygląda? Ja mam Roben'a i nie wiem czy mają coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZŁoty Róg 04.08.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Fachowo to się nazywa dachówka skrajna przykominowa. Co do swojej to musisz zadzwonić i zapytać czy coś takiego produkują.oto link:.http://www.monier.pl/katalog-ruppceramika/dachowki-ksztaltowe.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts