a-k-a 01.08.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 witam. bardzo mi sie to spodobało szczególnie gdy widze jak moi chłopcy kilka razy naciskaja mydło - a tu piana i juz nie trzeba naciskać! gdzie kupić najtaniej - wyszukałam po 99zł , ale może ktoś kupił taniej? . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 04.08.2009 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 naprawdę nikt takiego nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andżelka007 04.08.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja mam Kupiony w Zone w Warszawie za ok. 59 zł. Mają sklep w Domotece na Targówku w Jankach, Blue City i ostatnio otworzyli na Reducie. Nie wiem skąd jesteś i czy moż Ci to jakoś pomóc. Podaję link do strony: http://www.zone-denmark.com/Default.aspx?varenr=851014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 04.08.2009 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 O dzięki serdeczne! ciekawe czy mozna w internecie kupić, zaraz poszperam . pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robeert 04.08.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 a-k-a Jak znajdziesz coś w necie daj znać i namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 04.08.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 oczywiscie! pozdrawiam. dziś kupiłam w rossmannie namiastkę czegoś takiego soray' a żel pod prysznic w pianie dla dzieci - ale to raz leci piana a raz nie chce. Ale częstopliwośc mycia rąk przez moich chłopców znacznie wzrosła - kompletnie nie trzeba przypominać o myciu rak! pozdrawiam szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 04.08.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 oczywiscie! pozdrawiam. dziś kupiłam w rossmannie namiastkę czegoś takiego soray' a żel pod prysznic w pianie dla dzieci - ale to raz leci piana a raz nie chce. Ale częstopliwośc mycia rąk przez moich chłopców znacznie wzrosła - kompletnie nie trzeba przypominać o myciu rak! pozdrawiam szukam dalej. oj nie chce Ciebie martwić.2 razy kupiłam,bo za pierwszym razem myślałam,że jakiś felerny mi się trafił.Mówisz o zielonej butelce i zapach mydełka gumy do żucia?u nas może pare razy spieniło,potem nic nie leciało.Do mycia się nie nadawało,bo rzadkie ,więc użyłam jako płynu do kąpieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 05.08.2009 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 masz rację już wczoraj zawodził i też myslałam , że kupiłam felerny; a dziś jako tako . szkoda ,że to taka lipa , a myslałam ,że tanim kosztem mam to co chciałam pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.08.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Rewelacyjną piankę do mycia rąk ma Fa - po zużyciu zawartości oryginalnej, wlałam zwykłe mydło w płynie rozcieńczone wodą i działało http://pic.skapiec.pl/sc1/467553s1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts