Xkem 02.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Hej wam mam położoną gładź na suficie z sheetrocka jest wyszlifowana, odpylona jak rozumiem mam jej nie gruntować takimi rzeczami jak atlal uni grunt, cekol dl80... tylko pomalować śnieżką grunt i teraz czym mam pomalować pędzlem czy wałkiem? bo potem na tą śnieżke grunt będe malował farbą beckers designer [3] wałkiem i nie chce, żeby mi powychodziły pasy od pędzla to co polecacie, tak, żeby to trzymało i nie odpażało hmm? odpiszcie prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 02.08.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 wałkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.08.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Wałkiem, dokładnie rozcierać, lepij malować kilka razy ale cienko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xkem 02.08.2009 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 dobra dzięki to jutro z rana biore się za malowanie wałkiem bo dzisiaj jestem wykończony i jeszcze ten upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts