swimrad 05.12.2003 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Szukam okna połaciowego - jestem pomiędzy roto, velux . Chciałbym zapytać forumowiczów o okna połaciowe PCV ( gdzieś słyszałem, że są takowe) Z góry dziękuję!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 05.12.2003 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Widziałem okno połaciowe (chyba Velux) plastikowane, tzn. drewniana rama pokryta sztucznym tworzywem (ok. 5 mm). Idealne okno do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szaruś 05.12.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 Roto ma też całkiem plastikowe. Obejrzyj sobie ich stronę WWW, wszystko jest tam czarno na białym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts