Gość ank 05.12.2003 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2003 hej! Witam wszystkich. Własnie urządzam mieszkanie i mam pytanie: czy ktoś ma w łazience płytki gresowe Marazzi z serii I Sigilli? Chciałabym położyć je na ścianach, ale obawiam się że mogą się łatwo brudzić, a z czyszczeniem może być kłopot, co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 06.12.2003 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Witam, płytki nie będą zbyt praktyczne... Tyle że nie mniej praktyczne niż mozaika. Ja jestem zdecydowanie na TAK, te płytki naprawdę doskonale się prezentują i może warto od czasu do czasu poświęcić się i je wyszorować? Natomiast zdecydowanie nie polecam ich na podłogę - mimo że mają V klasę ścieralności. Wiesz dlaczego Pozdrawiam i gratuluję trafnego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ank 06.12.2003 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Dziekuję bardzo, a jakie płytki z tej serii masz na mysli mówiąc ze doskonale się prezentują? Te ze wzorem w kosteczkę czy w prążki?Matowe czy polerowane? Nie widziałam ich w naturze na ścianie. Jesli chodzi o szorowanie mogę się poświęcić, byle dało się doszorować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość ank 06.12.2003 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 sorry, nie wiem dlaczego moje posty się dublują, mam nadzieje ze administrator zrobi z tym porządek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka G. 07.12.2003 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2003 Wszystkie płytki z tej kolekcji są super!Mnie najbardziej podobają się te w prążki, prawie białe. Te płytki pasuję idealnie nawet na ścianę nad blat w kuchni w stylu supernowoczesnym. Najfajniejsze są te pół-polerowane, ale są dwa razy droższe od tych niepolerowanych.Z tego co kojarzę, to płytki te można obejrzeć w salonie wystawowym firmy Sanitec Koło w Warszawie, więcej informacji na stronie http://www.kolo.com.plByłam tam rok temu, wiec moze coś się zmieniło...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 19.02.2004 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2004 aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 18.11.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 (edytowane) Widzę, że ten temat nie ma zbyt dużo wpisów ale jesteśmy tak zadowoleni z pierwszych efektów płytek Marazzi, że chciałbym się z Wami podzielić prowizoryczną fotorelacją: Zapewniam Was, że lepiej imitującej płytki drewnopodobnej nie ma na rynku a jak się dobrze poszuka to cena nie jest wcale taka zabójcza. Zdecydowanie tańsze są te większe czyli 30x120 niż 20x120 a efekt lepszy przy większych. [moderowano] Edytowane 19 Listopada 2013 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 18.11.2013 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 A tutaj więcej płytek na przykładzie konkretnego domu w Italii: https://picasaweb.google.com/104865573613701260983/CasaDiFabioEStefy?authkey=Gv1sRgCIyCo9vYuqf98wE#5733949475314405218 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.11.2013 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Drewnopodobne płytki mają swój duży temat: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?64040-P%C5%81YTKI-DREWNOPODOBNE-imituj%C4%85ce-drewno-zdj%C4%99cia-uk%C5%82adanie-jakie-wybra%C4%87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts