dromader 02.08.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witam! Postanowiłem trochę namieszać i założyć konkurencyjną grupę tarnowską . Mam nadzieję skupić pod tym sztandarem wszystkich budujących tarnowian. Krajanie wpisywać się tu, bo grupa tarnów i okolice zipie ledwo ledwo Ja właśnie zakupiłem teren i wybrałem projekt Wpisujcie się, zobaczmy ile nas jest. Mam mnóstwo pytań!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 06.09.2009 02:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2009 Witam Krajana Niech bedzie , ze ja pierwsza sie wpisze ... Grupa Krakow i okolice preznie dziala , a w Tarnowie chociaz tyle domkow sie buduje to wyglada na to , ze nikt nie chce podzielic sie swoimi doswiadczeniami .... Ja tez bede budowala dom w 2010 roku , na obecna chwile koncze sprawe adaptacji projektu , zlozylam papiery o przylac w ENION i bede szukala ekipy ( mam nadzieje solidnej ) . Probuje tez znalezc solidnych dekarzy .... mam nawet juz propozycje ceny od jednej ekipy po wstepnych rozmowach za metr kw. dachu ( robota kompleksowa ) 100 zl. . Mysle , ze troche kosmiczna !!!! no chyba , ze gosc dolozy dachowke To tylko wstepne rozmowy ..... dach ma 312 m kw. Buduje dom z tej pracowni http://www.domyzwizja.pl/ projekt STYLOWY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 08.09.2009 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Witam! Postanowiłem trochę namieszać i założyć konkurencyjną grupę tarnowską . Mam nadzieję skupić pod tym sztandarem wszystkich budujących tarnowian. Krajanie wpisywać się tu, bo grupa tarnów i okolice zipie ledwo ledwo Ja właśnie zakupiłem teren i wybrałem projekt Wpisujcie się, zobaczmy ile nas jest. Mam mnóstwo pytań!!! Hej Dromader jestes tutaj jeszcze ????? Zalozyles grupe i co ? Moze wiesz gdzie moge dostac drewno na wiezbe w rozsadnej cenie ( mniej niz 700 zl. za kubik ) dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dromader 16.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Hej nie sądziłem już że ktokolwiek napisze i dłuższy czas się nie logowałem. Ale cieszę się z tej odpowiedzi. Niestety, nic nie wiem o drzewie (na razie). Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gemma81 17.09.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam wszystkich Tarnowian budujących. Ja wprawdzie buduję pod Wieliczką ale z Tarnowem jestem związana sentymentalnie. Drewno na dach kupowałam w Biadolinach w Korze, wyszło chyba 650zł ciśnieniowo impregnowane. Życzę powodzenia w budowaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.09.2009 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam wszystkich Tarnowian budujących. Ja wprawdzie buduję pod Wieliczką ale z Tarnowem jestem związana sentymentalnie. Drewno na dach kupowałam w Biadolinach w Korze, wyszło chyba 650zł ciśnieniowo impregnowane. Życzę powodzenia w budowaniu! Witam Dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 17.09.2009 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Kierownik Budowy poszukiwany ... znacie kogos dobrego !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 11.01.2010 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 No i temat sie wypalilllllllllllllllllllllllllllllllllllllll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts