Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa TARNOWSKA

dromader

Recommended Posts

Witam!

Postanowiłem trochę namieszać i założyć konkurencyjną grupę tarnowską :D . Mam nadzieję skupić pod tym sztandarem wszystkich budujących tarnowian. Krajanie wpisywać się tu, bo grupa tarnów i okolice zipie ledwo ledwo

Ja właśnie zakupiłem teren i wybrałem projekt 8)

Wpisujcie się, zobaczmy ile nas jest. Mam mnóstwo pytań!!!

• 1 month później...

Witam Krajana

Niech bedzie , ze ja pierwsza sie wpisze ... :wink:

Grupa Krakow i okolice preznie dziala , a w Tarnowie chociaz tyle domkow sie buduje to wyglada na to , ze nikt nie chce podzielic sie swoimi doswiadczeniami ....

Ja tez bede budowala dom w 2010 roku , na obecna chwile koncze sprawe adaptacji projektu , zlozylam papiery o przylac w ENION i bede szukala ekipy ( mam nadzieje solidnej ) . Probuje tez znalezc solidnych dekarzy .... mam nawet juz propozycje ceny od jednej ekipy po wstepnych rozmowach za metr kw. dachu ( robota kompleksowa ) 100 zl. . Mysle , ze troche kosmiczna !!!! no chyba , ze gosc dolozy dachowke :lol:

To tylko wstepne rozmowy ..... dach ma 312 m kw.

Buduje dom z tej pracowni http://www.domyzwizja.pl/ projekt STYLOWY 2

Witam!

Postanowiłem trochę namieszać i założyć konkurencyjną grupę tarnowską :D . Mam nadzieję skupić pod tym sztandarem wszystkich budujących tarnowian. Krajanie wpisywać się tu, bo grupa tarnów i okolice zipie ledwo ledwo

Ja właśnie zakupiłem teren i wybrałem projekt 8)

Wpisujcie się, zobaczmy ile nas jest. Mam mnóstwo pytań!!!

Hej Dromader jestes tutaj jeszcze ?????

Zalozyles grupe i co ?

Moze wiesz gdzie moge dostac drewno na wiezbe w rozsadnej cenie ( mniej niz 700 zl. za kubik )

dzieki

Pozdrawiam :lol:

• 2 weeks później...
Witam wszystkich Tarnowian budujących. Ja wprawdzie buduję pod Wieliczką ale z Tarnowem jestem związana sentymentalnie.

Drewno na dach kupowałam w Biadolinach w Korze, wyszło chyba 650zł ciśnieniowo impregnowane.

Życzę powodzenia w budowaniu! :lol:

Witam

Dziekuje :p Pozdrawiam

• 3 months później...