bochen 02.08.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 WitamChciałem zapytać co może oznaczać linia przerywana na mapce ewidencyjnej na działce o numerze 33/5 i 33/4. Moja działka jest 33/5 i niewiem co to jest, a przechodzi mi przez całą działke. http://images49.fotosik.pl/173/a348a202af14333am.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin714 02.08.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Najprawdopodobniej są to różne klaso użytki bo mniemam, że niedawno buraki tam rosły. Tak czy inaczej wiedza ta nie jest ci potrzebna do niczego. Poprostu jakaś kreska na mapie i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oskar0259 03.08.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Weż do ręki wypis z ewidencji gruntów dla swojej działki. Jeśli będziesz tam miał wpisane dwa użytki (np. R, Ł, Ps) lub dwie klasy gruntów (np. I, II...,VI) to jest to to, o czym pisze Marcin powyżej. Jeden z tych użytków (lub jedna z klas) wystąpi (powierzchniowo) w proporcji ok. 1:6 (a nawet mniejszej) do pozostałej.Jeśli nie - szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts