bombel79 02.08.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 witam wszystkich. Mam problem dotyczacy scianki dzialowej pomiedzy kuchnia a szpizarka... ma to byc scianka o dlugosci ok 2 m i grubosci ok 6-8 cm... nie chce dac grubszej scianki bo szerokosc szpizarki to zaledwie 82 cm wiec kazdy centymetr sie liczy... na sciance ma byc zaintalowany okap oraz kilka wiszacych szafek... maja isc tamtedy rowniez wentylacja do kuchni... majster mowi zeby robic gips karton, kierbud zeby dawac cegle dziurawke albo pelna na 6,5 cm i najwyzej nabic od stronykuchni plyta OSB... a ja sam nie wiem... co radzicie? bo jesli murowac to musze sie decydowac w najblizszych dnaich z gory wielkie dzieki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 02.08.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Płyty GK, a w miejscach gdzie mają wisieć szafki daj wzmocnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 02.08.2009 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Jestem za G/K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 02.08.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pomyśl o różnych stworzonkach które lubią buszować w kuchni czy "spiżarce" i zrób z pełnej cegły, żeby nie miały gdzie mieszkać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ekmir 02.08.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 a może z BK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
am00 03.08.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ytong 5cm lub zwykły BK 6cm i wykańczasz jak chcesz (kafle, płyta GK na klej, siatka+klej, zwykły tynk, płyta OSB itp). Oczywiście ściankę trzeba dobrze zakotwić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Po słusznych uwagach , /zwierzaki / przychylam sie za ściankami murowanymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts