kksia 06.12.2003 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Myślę o zakupie regałów i stolika.Jak się sprawują????? Czy są trwałe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 06.12.2003 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 Mam od 1,5 roku szafkę tv (zamykaną). Zmienił się kolor pod wpływem słońca (widać jak się tv przesunie) ale uważam, że na jeszcze ładniejszy. No i niestety ślad po kocim pazurze został tu i tam. Delikatny ślad na szczęście. Innych wad nie zaobserwowałam. Jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 09.12.2003 01:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 A regały ( takie na książki i inne) ?? One nie mają "pleców" i to mnie troche niepokoi. Dzieki temu kosztują niecałe 300 zł, ale czy to sie sprawdza??? Pomózcie! A Tobie dziuba, dzieki, o dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 09.12.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Ja mam takie regały. Jeśli masz olorowe ściany to wygląda to całkiem fajnie. Regały trzeba niestety przyśrubować dościany bo nie są zbyt sztywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kksia 09.12.2003 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Mam kolorowe. Trudno, przyśrubuję.No to kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 09.12.2003 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 20.12.2003 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2003 Uprzejmie donoszę, że IKEA Targówek (Warszawa) ma z tej serii komodę 5 szuflad (ta wąska i wysoka) w promocji za 298,00!!! O 200 mniej!!! :lol: Moja właśnie się skręca :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blazejj 12.11.2009 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Niedługo przyjdzie nam (mi i żonie) meblować salon w nowym mieszkaniu. Przymierzamy się do leksvika z ikea, ale nie mogę znaleźć w necie wnętrz z meblami leksvik. Jeżeli ktoś z szanownych forumowiczów ma fotki, linki to niech się nie krępuje i wrzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 13.11.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2009 Zajrzyj na fotoforum Wnetrza, sporo ludzi ma leksviki...przeszukaj wątki na forum muratora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts