jacoc 21.02.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 No i czekam z niecierpliwoscia na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoc 25.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2008 ...i czekam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magaa 04.09.2008 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 podnoszę wątek w nadziei, że ktoś się pokusi o zamieszczenie fotek z budowy projektu archdesignu (jakiegokolwiek:).. A może ktoś już szacował ogólny kosztorys np 015 czy 77? pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoc 04.09.2008 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 015 stan deweloperski 360 tys(choc moze da sie zejsc ciut nizej z cena-mam nadzieje)pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magaa 08.09.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dzieki Jacos! To brzmi nawet niezle. Czekam nadal na foty, czy Iwonia nic nowego nie podeslala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacoc 09.09.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 no niestety,nie mam ani nowych,ani tych wczesniejszych fotek(moze moglabys podeslac jesli jeszcze je masz - bede wdzieczny).Iwonia uparcie milczy...Pozdrawiam![email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julex 23.09.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Widze, ze nie tylko ja wypatrzylam ten super domek. Co prawda moj jest troszke w innej wersji (dj 021a) ale bardzo podobny do waszych. Wymyśliłam w nim troszke zmian m.in. usunelam drzwi z kotlowni do domu, zlikwidowalam lazienke pod schodami (i drzwi do niej) a na jej miejscu zrobilam garderobe i wydluzylam wiatrolap tak zeby mozna bylo wejsc z niego do gardeoby. Łazienke na dole zrobilam likwidujac pralnie. Zlikwidowalam schowek zeby zwiekszyc kuchnie. Skracam scianke miedzy kuchnia a salonem zeby uzyskac wieksza przestrzen. Na poddaszu zwiekszylam pokoj kosztem schowka z ktorego bedzie garderoba. Chcialabym ze strychu zrobic pokoj ale czy wykonanie schodow z polpietra jest mozliwe? czytalam wasze posty i dziwi mnie dlaczego jednym sie to udalo a innym nie? czy wina lezy tylko w architekcie? czy jest ktos kto juz ten dom budowal? czy mozecie podzielic sie ze mna swoimi opiniami o tym co wam napisalam? obiektywne oko widzi wiecej ja juz mam klapki na oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julex 23.09.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Zapomniałam wkleic link do projektu: http://projekty.dom.pl/ad_dj_021a.htm#sz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magaa 24.09.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 witaj Julex 021a jest bardzo fajny:)Tylko podobnie jak w w 015 czy 005, garaż wydaje się za mały na dwa auta. Czy ktoś planuje powiększenie garażu?? No i ten salon, gdzie np umieścić tv? Czy na tej ścianie oddzielającej od kuchni nie będzie za daleko od kompletu wypoczynkowego? A może macie inne pomysły na zagospodarowanie salonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julex 26.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Podobno garaz jest niezbyt wielki ale pomiesci dwa osobowe auta. Powiekszanie go wiazaloby sie zapewne ze zmiana wiezby dachowej a to juz powazniejsza sprawa.Odnosnie salonu to faktycznie tv na tej scianie oddzielajacej kuchnie od salonu z tym, ze wypoczynek zrobimy blizej, gdzies tak w polowie salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.haq 07.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 WITAM WSZYSTKICH CZY KTOŚ TU JESZCZE ZAGLĄDA WŁASNIE KUPILIŚMY PROJEKT DJ 004 Z ARCHDESIGNCHĘTNIE POROZMAWIAM Z KIMŚ NA TEMAT TEGO DOMU I TEGO BIURA PROJEKTOWEGO.(NA DOM.PL NAZWA TEGO PROJEKTU TO AD DJ 004 http://projekty.dom.pl/ad_dj_004.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikto 14.01.2009 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2009 Witam, podłączam się pod temat, ponieważ zakupiłem projekt z Archdesign za pośrednictwem dom.pl i wszystko byłoby w porządku ale gdy dostałem projekt okazało się, że za dużo zmian jest do wprowadzenia aby dostosować projekt do własnych potrzeb. Więc poprosiłem o wymianę projektu na co dom.pl się zgodziło. i zaczęły się problemy.. miesiąc czekałem na nowy projekt, ponieważ dom.pl nie mogło uzyskać kompletu dokumentacji. Gdy wreszcie otrzymałem nowy projekt okazało się że dokumentacja jest pomieszana.. tzn. część pochodzi od nowego a część od starego projektu. Mogę oczywiście zwrócić projekt do pośrednika, ale nadal mi się podoba tyle że faktycznie nie można skontaktować z Archdesign. Telefony ze strony http://www.archdesign.pl/kontakt nie odpowiadają. Czy ktoś z forumowiczów wie co dzieje się z tym biurem projektowym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjaa 19.01.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 WITAM WSZYSTKICH CZY KTOŚ TU JESZCZE ZAGLĄDA WŁASNIE KUPILIŚMY PROJEKT DJ 004 Z ARCHDESIGN CHĘTNIE POROZMAWIAM Z KIMŚ NA TEMAT TEGO DOMU I TEGO BIURA PROJEKTOWEGO.(NA DOM.PL NAZWA TEGO PROJEKTU TO AD DJ 004 http://projekty.dom.pl/ad_dj_004.htm Właśnie chcę zakupić ten projekt. Ale nie wiem jak mam się z tobą skontaktować na stronie dom.pl Będę wdzięczna za wszelkie sugestie i uwagi na temat tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikto 19.01.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Sprawdziłem co jest z tym biurem. Byłem w Komorowie na ulicy Waldemara 12 osobiście. To zwykły dom w segmencie, nie ma dzwonka przy furtce ani przy dzwiach. Sąsiedzi zasugerowali aby walić w dzwi to może ktoś się obudzi i otworzy - była godzina 10 rano. Może za wcześnie dowiedziałem się od życzliwego sąsiada że w Archdesign lubią balować do późna. Czyli nie odbierają telefonów, maili i osobiście też nie ma się skontaktować... Chyba dalszy komentarz jest zbędny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjaa 20.01.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Makabra Nie wiem co mam myśleć. No ale projekty są przecież ok. Dalej czekam na kontakt z kimś kto zakupił, wybudował lub buduje dom wg DJ 004 Archdesign. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 20.01.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Hej ! Ciesze się że odnalazłam wątek-również planujemy kupić projekt domu od Archdesign....chociaż ostatnie posty nie napawają optymizmem planujemy się wybrać do nich osobiście, ale boję się że "pocałujemy klamkę" Pytanie do osób które są w trakcie lub wybudowały już domy z tego biura: Czy projekty nie miały błędów? Jak oceniacie biuro? Z góry dzieki za jakiekolwiek info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikto 20.01.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja wybrałem DJ 018, w tej chwili jest u projektanta adaptującego. Czy są błędy, się okaże. Przy adaptacji można ewentualnie jakieś błędy poprawić. Ponieważ nie znaleźliśmy z żoną lepszego projektu, zdecydowaliśmy pozostać przy tym. Mam pisemne zgody na zmianę w zasadzie wszystkiego, liczę na to że kontakt z Archdesign nie będzie mi potrzebny bo w przeciwnym razie będzie kłopot. Za projekty odpowiedzialni są różni projektanci, tyle że Archdesign posiada prawa autorskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 20.01.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 liczę na to że kontakt z Archdesign nie będzie mi potrzebny bo w przeciwnym razie będzie kłopot. wlasnie o to sie troche martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
soNIa_m 20.01.2009 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 Ja wybrałem DJ 018, w tej chwili jest u projektanta adaptującego. Czy są błędy, się okaże. Przy adaptacji można ewentualnie jakieś błędy poprawić. Ponieważ nie znaleźliśmy z żoną lepszego projektu, zdecydowaliśmy pozostać przy tym. Mam pisemne zgody na zmianę w zasadzie wszystkiego, liczę na to że kontakt z Archdesign nie będzie mi potrzebny bo w przeciwnym razie będzie kłopot. Za projekty odpowiedzialni są różni projektanci, tyle że Archdesign posiada prawa autorskie. a jaki to projekt DJ 018, bo na ich str go nie widze, jest tylko 018a, ale to chyba jakis nowy,bo jeszcze nie ma rzutów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikto 20.01.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 a jaki to projekt DJ 018, bo na ich str go nie widze, jest tylko 018a, ale to chyba jakis nowy,bo jeszcze nie ma rzutów ja kupiłem w dom.pl podaje link: http://projekty.dom.pl/ad_dj_018.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts