halinka555 03.08.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich Jestem na etapie zakupu okna dachowego. Niestety mam taka pracę, że nie mogę znaleźć czasu na wizyty w sklepach i zakup tam. Postanowiłam skorzystać ze sprzedaży internetowej. Znalazłam sklep internetowy zajmujący się sprzedażą okien przez internet nazywa się Velset Oferuje znane marki okien dachowych, ale ja nie wiem, które wybrać i czy warto jest dokonywać zakupów takich materiałów jak okna przez internet. W tym sklepie internetowym nie ma montażu okien ale ceny są przystępne. Jakiej firmy okna byście mi polecili i czy mogę zaryzykować zakupy w tym sklepie internetowy? Bardzo proszę o pomoc. Muszę dość szynko kupić to okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kielo 03.08.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Nie to samo jak się widzi okna,wykonanie takiego okna i zawsze ktoś doradzi jaka wielkość i nawet można kupić z montażem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 03.08.2009 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Halinka555, dużo ludzi kupuje przez internet materiały budowlane. Wychodzą po prostu trochę taniej. Może zrób tak : w wolny weekend pooglądaj sobie w "realu" różne okna w jakiejś Hurtowni Budowlanej i jak jakieś Ci się spodobają to zapisz sobie nazwę firmy, rozmiar i ne modelu. Następnie porównaj ceny. Pamiętaj tylko, że Hurtownie również dają spore upusty - zapytaj ! I porównaj. To da Ci jasny obraz, czy warto zamawiać na internecie czy wcale nie... P.S. Ja polecam okna dachowe VELUX. Takie po prostu mam i są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 03.08.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam Wszystkich Jestem na etapie zakupu okna dachowego. Niestety mam taka pracę, że nie mogę znaleźć czasu na wizyty w sklepach i zakup tam. Postanowiłam skorzystać ze sprzedaży internetowej. Znalazłam sklep internetowy zajmujący się sprzedażą okien przez internet nazywa się Velset Oferuje znane marki okien dachowych, ale ja nie wiem, które wybrać i czy warto jest dokonywać zakupów takich materiałów jak okna przez internet. W tym sklepie internetowym nie ma montażu okien ale ceny są przystępne. Jakiej firmy okna byście mi polecili i czy mogę zaryzykować zakupy w tym sklepie internetowy? Bardzo proszę o pomoc. Muszę dość szynko kupić to okno. Zobacz jeszcze tutaj: http://www.oknadachowe.net Ja od nich brałem 3 okna i wyłaz (Roto wysokoosiowe). Akurat jestem z Krakowa więc odebrałem osobiście ale wiem że przy conajmniej zakupie 3 okien - wysyłka GRATIS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 03.08.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Bardzo dobry sklep.... Kupilem 5 rolet wew. do veluxow.....Sprawny zakup,dostawa.Mysle,ze z kazdym zakupem sa po prostu profesjonalistami. PS.Ten komentarz napisalem pierwszy raz temu sklepowi na tym forum,a nie na ich sklepowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka-jonek 03.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ja też polecam ten sklep internetowy (Bemar z Krakowa), kupiliśmy u nich w zeszłym roku 7 dachowców velux i wszystko ok.aka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
player_pl 03.08.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ja też jestem na etapie zakupu okien połaciowych. Jednym z tańszych sklepów internetowych jest http://www.oknaroto.pl/. Wbrew nazwie sprzedają także okna innych firm. Kupował ktoś w nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.08.2009 02:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 No i właśnie, sami popatrzcie ile jest DOBRYCH SKLEPÓW INTERNETOWYCH z materiałami budowlanymi ! Na dziale WNĘTRZA jest wątek "Adresy sklepów internetowych z jakich korzystacie" - ale on w zasadzie dotyczy tylko wykończeniówki / dekoracji. Tam wymieniamy się nazwami firm, które warto polecić. POLECAM ! Więc uważam, że w WYMIANIE DOŚWIADCZEŃ też powinien być taki wątek -dotyczący materiałów budowlanych. Więc zakładam taki wątek ! Proszę Was o dopisanie Waszych firm do tego wątku... I zobaczymy, czy wątek się "przyjmie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
enickman 04.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 to daj tu jeszcze linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 04.08.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Moderator przesunął go do działu SONDAŻE. No, ale dobrze, że wogóle jest. Wklejam linka : http://forum.muratordom.pl/adresy-dobrych-sklepow-internetowych-z-materialami-bud,t165951.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTA79 04.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam! Ja rownież zamawiałam na http://www.oknadachowe.net - firma z Krakowa - ja mieszkam na północy i przy 2 oknach płaciłam za transport (3 okna - transport gratis) i wyszło mi taniej ok 400 zł niż w sklepach i składach budowlanych w mojej okolicy. Kupiłam VELUXy. Szybka dostawa i ciągły kontakt telefoniczny. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halinka555 11.08.2009 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Dziękuję za pomoc. Postąpiłam według waszych rad. Kupiłam Veluxy w oknadachowe.net i jak naraze jestem super zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts