Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Instalatorzy kominków - nasze opinie

Recommended Posts

Witam serdecznie,

Proponuje Państwu stworzenie listy instalatorów kominków działających w poszczególnych województwach i podzielenie się opiniami oraz wrażeniami z budowy własnego komimnka. Pozytywne opinie będą pomocne w wyborze instalatora, negatywne pomogą uchronić planujących budowę kominka przed przykrymi niespodziankami.

Zacznę od pozytywnej opini i oby takich jak najwięcej.

Ostatnio wybudowałem kominek i muszę przyznać, że miło zostałem zaskoczony jakością usług, terminowością, a przede wszystkim ceną. Mieszkam w okolicach Warszawy i należę do raczej wymagających klientów. Przejrzałem oferty firm warszawskich i okolicznych - jest w czym wybierać ale ceny są wysokie. Będąc u rodziny w Łukowie, przeglądając tygodnik siedlecki natknąłem się na kilka ogłoszeń dotyczących budowy kominka i z ciekawości zadzwoniłem. Po krótkiej rozmowie z niezależnym instalatorem doszliśmy do wstępnego porozumienia co do terminu i ceny budowy. Instalator pomógł mi wybrać korzystne dla mnie rozwiązanie (nie wciskał towaru, którego chciał się pozbyć ale znalazł ten sam wkład w lepszej cenie oraz polecił materiały wykończeniowe). Oszczędziłem czas i sporo pieniędzy (30% mniej niż zapłaciłbym korzystając z usług firmy warszawskiej) i z czystym sumieniem mogę polecić tego pana. Instalatorzy z mniejszych miast wcale nie są gorsi od tych z metropli i ceny ich usług są konkurencyjne. Zapomniałbym oto adres strony internetowej, na której umieszczone są dane instalatora:

Polecam (woj. mazowieckie):

http://www.twojkominek.prv.pl

Pozdrawiam, Bogdan M.

Hej Edi1977! Dzięki za odpowiedź. Można to tak odczytać :) . Ale wiedz, że nie ma tu podtekstu czysto reklamowego. Jestem naprawdę bardzo zadowolony z usług tego Pana i w ten sposób chciałbym mu podziękować. Wykańczam dom i terminowość oraz dobra cena są jak najbardziej pożadane. Trudno znależć fachowców w dobrej cenie i w dodatku uczciwych więc zachęcam do dzielenia sie opiniami i doświadczeniami z własnej budowy i polecanie lub ostrzegania przed nieuczciwymi lub niekompetentnymi instalatorami.

Hej Edi1977! Dzięki za odpowiedź. Można to tak odczytać :) . Ale wiedz, że nie ma tu podtekstu czysto reklamowego. Jestem naprawdę bardzo zadowolony z usług tego Pana i w ten sposób chciałbym mu podziękować. Wykańczam dom i terminowość oraz dobra cena są jak najbardziej pożadane. Trudno znależć fachowców w dobrej cenie i w dodatku uczciwych więc zachęcam do dzielenia sie opiniami i doświadczeniami z własnej budowy i polecanie lub ostrzegania przed nieuczciwymi lub niekompetentnymi instalatorami.

No to jestem bardzo ciekawy efektow dzialania tego Pana :) Mozesz zamiescic jakies zdjecia z wykonanego u Ciebie kominka?

Nie chcę znów jak ty to mówisz robić ukrytej reklamy. Ale mój projekty kominka wraz obudową pewnych części domu kamieniem naturalnym znajdziesz na tej stronie w projektach art (pierwszy rząd). Są tam także inne projekty. Masz ochotę to zajrzyj. :).

Jak wstawić tu zdjęcie????? Chyba powinienem zamieścic to nie w ogłoszeniach ale jakiejś rubryce z doświadczeniami z budowy lub coś w tym stylu?

Edi1977 Tak naprawdę nie znam sie zbyt dobrze na zamieszczaniu zdjęć i tym podobne. Chwalenie się kominekiem też mi nie jest w głowie. Jestem muszę przyznać bardzo zadowolony z kominka i w ten sposób chcę podziękować za fachową i uczciwą usługę. Dzięki za radę. Pozdrawiam, Bogdan

Nie chcę znów jak ty to mówisz robić ukrytej reklamy. Ale mój projekty kominka wraz obudową pewnych części domu kamieniem naturalnym znajdziesz na tej stronie w projektach art (pierwszy rząd). Są tam także inne projekty. Masz ochotę to zajrzyj. :).

Niech ja skonam, jeśli to nie jest autoreklama!

Bogdan!

Dlaczego kręcisz i ściemniasz, zamiast walnąć prosto z mostu kim jesteś, skoro tu wolno? :o

No chyba że... (nie wiem czy przejdzie mi to przez gardło) spartoliłeś już niejeden kominek i wstyd Ci się do swojej profesji przyznać publicznie :D