Krzysztof Sperzyński 03.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam, Mam taką sprawę, pewna firma wykonała mi instalacje w domu (ogrzewanie, woda, kan.), zapłaciłem im już całą kwotę ( przelewem) ale nie mam faktury. Po miesiącu zobaczyłem błędy, za 2 tygodnie się wprowadzam i chciałem żeby mi to poprawili przed zamieszkaniem, ale od 1,5 miesiąca jestem zwodzony. Moje pytanie brzmi tak: czy istnieje sposób żeby zmusić instalatora żeby naprawił co zrobił źle? Z góry bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 03.08.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam, Mam taką sprawę, pewna firma wykonała mi instalacje w domu (ogrzewanie, woda, kan.), zapłaciłem im już całą kwotę ( przelewem) ale nie mam faktury. Po miesiącu zobaczyłem błędy, za 2 tygodnie się wprowadzam i chciałem żeby mi to poprawili przed zamieszkaniem, ale od 1,5 miesiąca jestem zwodzony. Moje pytanie brzmi tak: czy istnieje sposób żeby zmusić instalatora żeby naprawił co zrobił źle? Z góry bardzo dziękuje a umowę na wykonanie prac masz jeżeli masz to jesteś w domu i masz kartę przetargową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 04.08.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Co to znaczy, że jesteś zwodzony? Mówią, że przyjadą, ale nie robią tego? To jest nadzieja. Przejedź się do nich osobiście. Taka bezpośrednia rozmowa wiele czasami wyjaśnia. Zorientuj się w innym źródle, czy to, co masz niby źle zrobione jest źle według Ciebie, czy wg innych i technologii również.Na koniec możesz mimochodem wspomnieć, że jeszcze nie doszła faktura za zapłacone rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts