ambroma 03.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Para młodych studentów szuka pokoju na tygodniowy pobyt nad morzem, najchętniej Sopot lub Władysławowo. Młodziez (bardzo spokojna i ułożona) ma ograniczone finanase i szuka czegoś taniego. Jest ew. możliwośc rewanżowego pobytu na Mazurach. Jeśli ktos ma jakiś pomysł lub propozycję z góry dziękuję. Acha, termin po 15 sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 04.08.2009 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć, ja w sprawie pokoju nad morzem. Jesli nadal potrzebujesz, to może podaj swój nr telefonu - chyba Braza miałaby coś dla Was, ale z nią na forum nie ma kontaktu (brak neta), nie chcę mówić za nią. Jeśli podasz swój numer to jej przekabluję i ewentualnie skontaktuje się z Tobą. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 04.08.2009 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 był kiedyś taki fajny wątek o wakacyjnej wymianie forumowiczów... tylko gdzie tego szukać? coś w stylu: chętnie udostępnię dom/pokój nad morzem w zamian za podobne w górach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ambroma 04.08.2009 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Cześć, ja w sprawie pokoju nad morzem. Jesli nadal potrzebujesz, to może podaj swój nr telefonu - chyba Braza miałaby coś dla Was, ale z nią na forum nie ma kontaktu (brak neta), nie chcę mówić za nią. Jeśli podasz swój numer to jej przekabluję i ewentualnie skontaktuje się z Tobą. Pozdrawiam. Depesiu (wiem że tak Cię tu nazywają ) bardzo dziękuję. Wysyłam Ci na maila numer tel. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts