robi77 04.08.2009 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Co byście powiedzieli o tym drzewie ?Dostałem takie na parapetówce i zastanawiam sie gdzie i czy w ogóle sadzić. Czy ładnie to wygląda , duży dorasta i czy bardzo śmieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.08.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 http://www.klony.info/klony/klon/42/http://www.drzewa.biz/22234/56373.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 04.08.2009 12:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 długo to rośnie i bardzo śmieci ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.08.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 długo to rośnie i bardzo śmieci ? Rośnie długo , śmieci mało i co najważniejsze dorasta do kilkunastu / kilkudziesięciu / metrów wysokości - jest to ogromne drzewo parkowe - piękne - ale ogromne - takoż sadzenie go na działce - hmmm - ja osobiście posadziłem o wiele mniejszy i bardziej ozdobny klon palmowy / atropurpureum / - LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek50 04.08.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 W tym roku pozwoliłem sobie na posadzenie takiego klona .Z estetycznego punktu widzenia fajnie wygląda coś innego niż zielone . A czy będzie "śmiecił "to zobacze . Napewno nie bedzie przeszkadzał . Mam duuużą dziłkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi77 06.08.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jesli chodzi o klony bardzo mi sie podobają te liście ...na tle ogrodu wygląda naprawdę super.A gabaryty...podobno rośnie bardzo wolno więc 20 lat to chyba okres kiedy osiąga wymiary 20 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts