strelicja 04.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 zależy dla kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
strelicja 04.07.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 strelicja mam taka tylko czarna ze srebrnym do lazienki Jest piekna Jak bedzie polozona tez pokaze pokaż koniecznie strasznie jestem ciekawa tych czarnych, jak wyjdą - bardzo mi się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Analiena 04.07.2010 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ja będę miała szarą podłogę w większości pomieszczeń na parterze. W garażu i w spiżarni już jest gres techniczny szary, w salonie będzie podłoga betonowa pokryta żywicą epoksydową. W łazience na dole szara podłoga będzie w części "prysznicowej". Wstępnie zdecydowaliśmy się na Keraben Kursal Gris. Zdjęcia w necie nie oddają zbytnio tej płytki... http://lh6.ggpht.com/_QZtP-uHmnx8/TDBE8I_JIMI/AAAAAAAAAME/Xf8fCG75JIQ/Kursal.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.07.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 strelicja na moim monitorze wygląda jak beżowa ze srebrnymi nitkami, ale może faktycznie jest szara .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 04.07.2010 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 U mnie tez tak wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 04.07.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Czy ktos ma te plytki? Kupilam szare struktura 60x60, ale w porownaniu do innych szarych rzeczy, ktore mam, wydaja mi sie troszke zielonkawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 04.07.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 strelicja na moim monitorze wygląda jak beżowa ze srebrnymi nitkami, ale może faktycznie jest szara .... U mnie też wygląda na beżową. Ani grama szarości w niej. Ale moze tak na zdjeciach wyszła albo monitor przekłamuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 10.07.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 (edytowane) Czy ktos ma te plytki? Kupilam szare struktura 60x60, ale w porownaniu do innych szarych rzeczy, ktore mam, wydaja mi sie troszke zielonkawe. wiec polozylam je w pomieszczeniu gospodarczym, aczkolwiek były drogie Edytowane 11 Lipca 2010 przez grazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 19.07.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 a ja wczoraj z mężem zobaczyliśmy płytki Zirconio Radica, w koloże szarym i grafitowym i się zakochaliśmy. może ktoś posiada te piękności już na podłodze? dziś jadę zamówić próbki, zobaczymy jak wyglądają w "naszym" świetle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 19.07.2010 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 już się odkochałam.... w świetle dziennym grafitowy jest ok ale szary okazał się jakiś taki kawowoinkowy. buuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romapoz 19.07.2010 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 A ja pokzauje bardzo popularne signum NOwej Gali na mojej podłodze:http://i995.photobucket.com/albums/af72/romapoz/podoga.jpg http://i995.photobucket.com/albums/af72/romapoz/podoga1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiawojtekmm 24.07.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2010 romapoz,a jaki to kolor Signum?12 czy ten ciemniejszy 13?wyszło bardzo fajnie, mnie się podoba; cały czas się zastanawiam nad wyborem szarej podłogi...a glazurnik nie narzekał na płytki? jakiej grubości macie fugę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmysia 26.08.2010 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 URL=http://www.fotosik.pl]http://images41.fotosik.pl/327/1d24e7398530ce0cmed.jpg[/url]po długich i ciężkich poszukiwaniach zdecydowałam się na te piękne szare płytki,mam zamiar położyć je na całym parterze(kuchnia +jadalnia+salon) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.08.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 A ja zakochałam się w Serenissima, seria Timberlands, kolor Mountain Timber (takie jak w tym wątku posiada aneta-we) szare drewnopodobne!!! tylko jak dla mnie cena zaporowa czy ktoś widział/ zna/ może doradzić coś podobnego tylko w niższej cenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 28.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Rozważam zakup szarego gresu, albo Bernina lapatto V&B lub VALENTINO Fashion Colonial z Piemme (http://www.importer.lublin.pl/nowosci.html ). Pytanie o Bernine - jak sprawuje się w użytkowaniu i czy widać na niej brud.Czy ktoś na tą drugą płytkę Fashion Colonial ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 28.08.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 Piękne te kafle- jak wyglądają cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wolusie77 28.08.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2010 (edytowane) Bernina lapatto V&B - po 165 PLN w WawieVALENTINO Fashion Colonial - po 190 PLN w salonie w Łodzi Bernina jest typowo szara i kafle mają delikatne różnice w odcieniach, jeden jaśniejszy, drugi trochę ciemniejszy. Fashion Colonial ma bardziej złożony kolor, i wersja lapato jest bardziej błyszcząca niż Bernina lapato I co wybrać? Mam problem. Edytowane 28 Sierpnia 2010 przez wolusie77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margaryt 31.08.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Mi osobiście bardziej podoba się Bernina lapatto V&B, zobacz jak ładnie wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 31.08.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ja mam łazienkę w berninie (grafit + jasna szara) jest piękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 04.09.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2010 Czy ktoś z Was widział moze jakąs aranzacje z bardzo ciemnymi szarymi plytkami z takimi mieniącymi drobinkami i jasnymi szarymi scianami bo zasranawiam sie,ze moze takie bym polozyla u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts