iness650 14.08.2009 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 O właśnie!! A widzieliscie Polcoloritu Marvel? Tez ciekawe.Za dużo czasu poswięcam włoskim i hiszpańskim producentom a tu ziomale takie cuda robią. Zgadzam się z Tobą piwosz1 Poniżej fota tych ślicznych Marveli z Polcoloritu: http://images45.fotosik.pl/180/83d292c6ccb44a9amed.jpg W rzeczywistości wyglądają jeszcze lepiej, juz jestem prawie zdecydowana. Niestety poniższa cena dotyczy II gatunku. warto oszczedzic czy lepiej zamówić sobie gatunek I ? http://images37.fotosik.pl/176/8d3f79195eca1821med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 14.08.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 myślę że ta cena i tak jest o niebo lepsza od cen zagranicznych producentów- ja bym kupiła gatunek I -przynajmniej do pomieszczeń wyeksponowanych jak salon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.08.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Obiegowa opinia głosi, że II, a nawet III gatunek dobrych włoskich lub hiszpańskich bywa często lepszy od I gatunku naszych płytek. Co aj akurat mogę potwierdzić, dlatego nei zdecydowałąbym się na polskie do salonu w II gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iness650 17.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 No cóż....stało się. Kupiłam ten II gatunek Marvel. Wzięłam spory zapas wiec będzie z czego wybierać. Większość kafli będzie pod szafkami w kuchni więc tam się ukryje ewentualne niedociągnięcia. Napiszę Wam później ile kafli nie nadawało się do ułożenia na te 11m2 które kupiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 20.08.2009 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Słuchajcie :pzreglądałam przypadkiem płytki Tubądzina i jest tam fantastyczna kolekcja łazienkowa BRAID-chyba nowość.Niestety nieumiem wklejać zdjęć ale jestem pod wrazeniem tej kolekcji. o te chodzi? http://img13.imageshack.us/img13/2679/beztytuutlr.png Czy ktoś z Was widział już te płytki?? Z racji tego, że to nowość nigdzie ich nie ma :/ A ja nie wydam kupę kasy na coś co widzę tylko na wyidealizowanym zdjęciu - denerwują mnie Ci sprzedawcy, chociaż jedną płytkę powinni mieć. Już raz bym się nabrała - na zdjęciu płytki super, a jak je znalazłam i dotknęłam, to miałam wrażenie jakbym dotykała zakurzonego, zapiaszczonego betonu - fatalne uczucie :/ Dzisiaj pojadę chyba do Cedrowic do salonu Tubądzina - tylko tam mają te płytki - 150km ale czego się nie robi dla pięknej lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 20.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzisiaj pojadę chyba do Cedrowic do salonu Tubądzina - tylko tam mają te płytki - 150km ale czego się nie robi dla pięknej lazienki Jeszcze nie pojechałaś? Bo taką prośbę mam Też parę dni temu te płytki odkryłam i też nie mam ich gdzie pooglądać. Mnie te płytki zainteresowały w kontekście takim... czy ich najciemniejszy kolor pasowałby odcieniem do ciemnego dekoru Alabastrino, mogłabyś okiem rzucić i coś podpowiedzieć? Szukam ciemnej podłogi do Alabastrino, mogliby zrobić coś pasującego! Choćby z innej kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 20.08.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze nie pojechałam, o 14 planuję Sprawdzę dla Ciebie kroowko czy pasują do siebie te dwa odcienie... jak będzie się dało to zrobię zdjęcie i tu wrzucę... ale nie obiecuję, bo czasem krzywo w sklepach patrzą jak chce się coś sfotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 20.08.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Jeszcze nie pojechałam, o 14 planuję Sprawdzę dla Ciebie kroowko czy pasują do siebie te dwa odcienie... jak będzie się dało to zrobię zdjęcie i tu wrzucę... ale nie obiecuję, bo czasem krzywo w sklepach patrzą jak chce się coś sfotografować Dzięki serdeczne czekam na wieści i mam nadzieję, że płytki warte wyprawy! Na zdjęciach wyglądają świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 20.08.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Byłam, zobaczyłam... i wybrałam inne Braid całkiem ok, ale chciałam bardziej surowe płytki, a te sa lekko szkliwione i kolor na zdjęciach jest mylący. W rzeczywistości te ciemne w sztucznym świetle wpadają w czekoladę, a te jasnoszare wpadają w beż miejscami. A ja chciałam grafitowe i szare Nie dało się porównać alabastrino i braid tak bezpośrednio, ale wg. mnie odcienie się dosyć różnią i ja bym ich nie połączyła... ale to moje zdanie, a mój mąż twierdzi, że ja mam fioła na punkcie odcieni, on aż tak dużych różnic nie widzi, ale to facet, więc ma prawo Poza tym faktura diametralnie różna, alabastrino gładziutkie, a braid z jakimiś wgłębieniami i taki plamiasty jest w porównaniu z alabastrino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
k.bla 20.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzięki Ewosek:) mam płytki o wymiarach 59,8x59,8cm (rektyfikowane). Zamawiałam je w DAV-ie na Bartyckiej. Cena wyjściowa to było chyba 229zł netto, ale dostałam mały rabat i wyszlo nieco mniej. Elena sadzisz ze bedzie bardzo na nich piasek i paproszki widac? nie wiem w koncu na co sie zdecydowac (mam 3 wzory upatrzone), czas nas goni,a decyzja nie podjeta. Chce odcien jasnej szarosci, ale zeby był praktyczny przy małych dzieciach. Jestem padnieta i mam juz dosc tych wyborów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 20.08.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A ja z klei dzisiaj oglądałam na żywo Oxford z Ceramika Końskie i bardzo podobał mi się odcień jasn szary i grafit no i te dekory też całkiem ok, a pan w sklepie mówił ,że oni robią płytki jakościowo lepsze od Opoczna-bo poczno często ma krzywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 20.08.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Dzięki Ewosek:) mam płytki o wymiarach 59,8x59,8cm (rektyfikowane). Zamawiałam je w DAV-ie na Bartyckiej. Cena wyjściowa to było chyba 229zł netto, ale dostałam mały rabat i wyszlo nieco mniej. Elena sadzisz ze bedzie bardzo na nich piasek i paproszki widac? nie wiem w koncu na co sie zdecydowac (mam 3 wzory upatrzone), czas nas goni,a decyzja nie podjeta. Chce odcien jasnej szarosci, ale zeby był praktyczny przy małych dzieciach. Jestem padnieta i mam juz dosc tych wyborów! Nie mam pojęcia szczerze mówiąc, będę się martwić jak się okaże, że codziennie trzeba odkurzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroowka 21.08.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Byłam, zobaczyłam... i wybrałam inne a to pochwal się jakie też tubądzinki? Braid całkiem ok, ale chciałam bardziej surowe płytki, a te sa lekko szkliwione i kolor na zdjęciach jest mylący. W rzeczywistości te ciemne w sztucznym świetle wpadają w czekoladę, a te jasnoszare wpadają w beż miejscami. A ja chciałam grafitowe i szare uuu jak w brąz to dla mnei też odpada. Na zdjęciach faktycznie w ogóle tego nei widać. U mnie będzie tylko i wyłącznie sztuczne światło, bo to mała łazieneczka w bloku Nie dało się porównać alabastrino i braid tak bezpośrednio, ale wg. mnie odcienie się dosyć różnią i ja bym ich nie połączyła... ale to moje zdanie, a mój mąż twierdzi, że ja mam fioła na punkcie odcieni, on aż tak dużych różnic nie widzi, ale to facet, więc ma prawo Poza tym faktura diametralnie różna, alabastrino gładziutkie, a braid z jakimiś wgłębieniami i taki plamiasty jest w porównaniu z alabastrino. Dzięki serdeczne za relację. Na pewno masz rację, ja tam też widzę odcienie Ciężko pewnie będzie mi coś dobrać, ale będę jeszcze szukać, czasu mam sporo. Dzięki i pozdrawiam! Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewosek 21.08.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Byłam, zobaczyłam... i wybrałam inne a to pochwal się jakie też tubądzinki? Braid całkiem ok, ale chciałam bardziej surowe płytki, a te sa lekko szkliwione i kolor na zdjęciach jest mylący. W rzeczywistości te ciemne w sztucznym świetle wpadają w czekoladę, a te jasnoszare wpadają w beż miejscami. A ja chciałam grafitowe i szare uuu jak w brąz to dla mnei też odpada. Na zdjęciach faktycznie w ogóle tego nei widać. U mnie będzie tylko i wyłącznie sztuczne światło, bo to mała łazieneczka w bloku Nie dało się porównać alabastrino i braid tak bezpośrednio, ale wg. mnie odcienie się dosyć różnią i ja bym ich nie połączyła... ale to moje zdanie, a mój mąż twierdzi, że ja mam fioła na punkcie odcieni, on aż tak dużych różnic nie widzi, ale to facet, więc ma prawo Poza tym faktura diametralnie różna, alabastrino gładziutkie, a braid z jakimiś wgłębieniami i taki plamiasty jest w porównaniu z alabastrino. Dzięki serdeczne za relację. Na pewno masz rację, ja tam też widzę odcienie Ciężko pewnie będzie mi coś dobrać, ale będę jeszcze szukać, czasu mam sporo. Dzięki i pozdrawiam! Ola Cieszę się, że moja opinia była przydatna Wybrałam płytki też z Tubądzina Kolekcja Natura di terra seria Sasso - nie ma tego na stronie niestety. Broniłam się rękami i nogami przed wszelkimi odcieniami beżu w łazience, ale to jest kolekcja, która powaliła mnie na kolana! Oczywiście swoją urodą Piękna jest surowa faktura imitująca nieobrobiony kamień. Wybrałam dwa odcienie crema i nero - koncepcja łazienki przez to mi się zmieniłam, ale chyba będzie ładna (przynajmniej mam taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zołza 23.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 abis grysabis zefir - taki zielonkawy odcien mają te płytki, mogę ich nie myć tydzień, nic nie widać, jestem bardzo zadowolona zdjęć nie mam jedyny minus to fuga b mi się mapei jaśmin brudzi ale to inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 25.08.2009 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Byłam w salonie z płytkami i oto moje nowe spostrzezenia:-płytki Braid Tubądzina są bardzo ładne i estetyczne , a te grafitowe to taki jasny grafit i NIE wpadaja w żadne beże.- płytki Orientale Nowej gali gres i grafit są piękne - o wiele fajniejsze od Signum-Odkryłam przepiękne płytki łazienkowe szare o nazwie Beton niemieckiej Firmy STEULER ze szklanymi dekorami( tylko takie szklane listwy), no ale cena mnie powaliła-303zł/mkw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 25.08.2009 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 A! Ijeszcze odkryłam naprawde ładny gres podłogowy w róznych rozmiarach i odcieniach szarosci firmy CERCOl-62zl.mkw.Niestety w necie ich nie moge namierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszak 25.08.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 No tak, gadacie i gadacie a w temacie było POKAŻCIE. Pokazujcież bom tematem żywo zainteresowana ! A sama nie posiadam na razie. A chciałabym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piwosz1 25.08.2009 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 chyba u większości te podłogi dopiero maja być...dlatego Są-ale tematem spekulacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monikapl 25.08.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 my mamy zirconio-radica negro wyglądają super- jak uporam się z bałaganem po szlifowaniu to wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts