Damro 05.08.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Leo ty to sama wszystko własnymi "ręcami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 06.08.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Własnymi, osobistymi (i nie pytaj jak po takiej robocie wyglądają) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 07.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ja juz po zakupach Farby, bejca, wałki, pedzle i szablon kupione. Brakuje mi jeszcze tylko tego cekola (nie mieli nigdzie), ale w Obi powinien byc. I zabieram sie za robotę Mam jeszcze do ciebie pytanie - czy mogę to bejcę mieszać z farbą, czy lepiej na farbę nałożyć bejcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 07.08.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Leo - ściany masz śliczne podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 07.08.2009 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Leo, super ta ściana, też bym chciała coś takiego zrobić u siebie! Ale ściany mam gładkie, pomalowane.Mam pytanie: czy na gładkich ścianach też Cekol się przyklei? I czy można go pomalować tą samą farbą, co ściana?A na tym ostatnim zdjęciu - rewelka! Gratuluję pomysłu! Czy to jest cokolik przy schodach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.08.2009 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 mia123, chyba lepiej bejca na farbę. Zrobiłaś już coś??? anetina, dzięki alibabka, na Twoim miejscu przetarłabym trochę ścianę papierem ściernym ku lepszej przyczepności kleju No i możesz go sobie malować czym chcesz. p.s. To cokolik przy... biurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 11.08.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 do leoAurelius: Jeszcze nic nie zrobiłam, chciałam kupić tego Cekola c-14 i wyobraź sobie ze nigdzie nie ma nic takiego ani nawet jakiegoś odpowiednika, taka posucha ze szkoda gadać. Wczoraj w końcu gdzieś udało mi sie znaleźć. Ale najgorsze, że tynk mi zaczyna odpada sufitu i muszę go reklamować więc jeszcze mi trochę zejdzie. Może zacznę coś w sypialni robić w przyszłym tygodniu... o ile tam tez nie będą sufitu wymieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 11.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Leo, dzięki za poradę. Podziwiam Twoją pomysłowość, jesteś po prostu artystką! Cokolik przy biurku też świetny - zdobi, a zarazem chroni ścianę przed zabrudzeniem. A kamyki czym przyklejałaś, też Cekolem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.08.2009 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 mia123, trzeba było kupić jakiejkolwiek firmy, byle biały Sufitu nie zazdroszczę alibabka, kamyki przyklejałam jakimś najtańszym klejem do glazury, 25 kg za jakieś 20 zł Przy kamieniach wolę szary klej, bo kamienie są szarawe więc nie ma dużego kontrastu, a poza tym kamienie kładę tam gdzie leżą psy, żeby ściany nie brudziły W przedpokoju lepię dużo większe kamienie (jeszcze nieskończone) i też na zwykły klej, trzymają się. Muszę mieć pomysły jak mam w domu cztery wielkie psy co to sprzątać po sobie nie chcą i jak kupiłam dom który już jakiś styl miał więc muszę ten styl kontynuować. Muszę i chcę oczywiście A robię wszystko sama bo nie lubię jak mi się obce ludzie po domu kręcą, a zresztą wydaje mi się, że sama zrobię lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mia123 11.08.2009 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 LeoAurelius - Szukałam jakiejkolwiek firmy i tez nie było, żadnego kleju do kamienia ani marmuru.... dosłownie nic. Sufity maja niedługo naprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 11.08.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 O kurcze, to rzeczywiście... No ale w końcu udało się, teraz cała zabawa przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 12.08.2009 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 A robię wszystko sama bo nie lubię jak mi się obce ludzie po domu kręcą, a zresztą wydaje mi się, że sama zrobię lepiej Święta prawda, wychodzę z tego samego założenia! Wielkie dzięki za wskazówki. Jak tylko skończą się prace ogródkowe, zabieram się za własnoręczne ozdabianie domu - klej na szablonach i kamyki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 12.08.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Ale pokażesz jak zrobisz, pls... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.08.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Ale pokażesz jak zrobisz, pls... Pokażę, jak mi coś z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 14.08.2009 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 Na pewno coś wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alibabka 14.08.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2009 COŚ na pewno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 05.09.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2009 Leo, czy te kleje, z których robisz struktury, można farbować w masie tak jak tynki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OLA.N24 01.04.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Kurcze zawsze podobały mi się takie oryginalne rozwiązania w dekoracji ścian. Niestety nic takiego u siebie nie mam Ale w planach mam odnawianie salonu więc może tam będę mogła się jakoś wykazać. Widziałam, że magnat ma fajne systemy dekoracji. Spodobał mi się nawet stiuk wenecki. Zdobił ktoś z was nim mieszkanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.11.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 (edytowane) Edytowane 17 Listopada 2012 przez żona m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts