Gość 06.12.2003 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2003 stary kredens- prosze o rade jak odnowic stary kredens jest to debowy kredens pokryty fornirem debowym . jest on prawdopodobnie polakierowany poltura, ale jak ja zetrzec czekam na podpowiedzi Ela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość kolo 11.12.2003 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2003 GG2814942 odezwij sie na gg to ci napisze co zrobić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domiiiniika 16.07.2019 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2019 (edytowane) odświeżam temat jak mogę przerobić ciemną szafę ? chciałabym ją przemalować na jasny kolor, najlepiej biały ,ale nie wiem jak się za to zabrać, tak żeby kolor nie przebijał ? czy muszę ją najpierw wyszlifować i później malować, czy wystarczy gdy od razu ja pomaluje? moge wykorzystać zwykłą farbę akrylową (może wystarczy taka zwykła?) czy jakąs specjalna do drewna? szafaa jest naprawdę w ciemnym kolorze:spam: uda mi się ją przemalować na biało i zakryć ten ciemny kolor?? Edytowane 30 Lipca 2019 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts