zywik 04.08.2009 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mam problem, ponieważ działka jest dosyć dłuuuga tj. 250metrów od drogi pod dom. Pytanie: Z czego wykonać podjazd jak najtańszym kosztem. Ma być przede wszystkim funkcjonalny.. za wszelkie rady z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 04.08.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja też mam ten sam kłopot z długim podjazdem, dlatego zdecydowałem się, że będę wysypywał tłuczeń drogowy. Z jedenej strony jest ogrodzenie, wieć tylko z drugiej będę musiał ułożyc krawężniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zywik 04.08.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 orientowałeś się w cenie tłucznia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaltam 04.08.2009 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Po pierwsze odpowiedz sobie jak dojazd będzie wyglądał w wersji końcowej. Jeżeli zakładasz że to będzie cały czas prowizorka to syp co popadnie i basta. Jeżeli chcesz dojazd robić etapami i rozciągnąć to w czasie to zacznij od początku czyli:- korytowanie,- tłuczeń , itd - było wałkowane.Pamiętaj o jednym: najważniejszy jest podkład (grubość i z czego) jak to dobrze zrobisz to potem możesz zrobić każdą wersję. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 05.08.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 U mnie koło W-wy to znalazłem 75 zł za m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regut1 05.08.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Tańsztm rozwiązaniem jest gruz z kruszarki. Na drogę wydaje sie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts