geniusia 04.08.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 tu można wpisywać komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geniusia 06.08.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 09.08.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Pierwszaaaaaa Czy mogę zerżnąć , odgapić? wykończenie wejście , a konkretnie ścienki pod daszkiem , łuku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 10.08.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Witam ponownie będę śledzić Wasze zmagania my niestety nadal czekamy na pozwolenie mam nadzieję że we wrześniu zalejemy uważam że te nasze Gargamelki sa bardzo ładne jak na Gargamelki i wogóle nie rozumiem kto je tak nazwał; ??!! działeczkę teaz mamy z brzózkami i choinkami pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 10.08.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Chciałam jeszcze o coś poprosić Czy moglibyście przedstawiac swoje zestawienie kosztów ? np wycena budowy - murarze koszt fundamentów itp. itd ja równiez uważam że gargamel bez tego wykusza to niebyłby ten sam dom !! zostawiamy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 10.08.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 I ostatnie pytanie .. przepraszam że tak haotycznie... co wyśle jeszcze przypomina mi się coś ... gdzie budujecie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geniusia 13.08.2009 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Witam. Co do wyceny kosztów to muszę jeszcze wszystko podliczyć Budujemy w kujawsko-pomorskim.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geniusia 13.08.2009 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hej Delfina7!!!Możesz odgapiać co chcesz - to już taki projekt był oryginalnie!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneta_S 30.01.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Witam jak tam postępy prac na budowie u nas tylko fundament i czekamy ... na razie mazowsze zasypane śniegiem pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts